Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

HAYATIN İÇİNDEN BİR KESİT [email protected]

BİRDE BÖYLE OKUMAK GEREK...

27 Aralık 2020, 16:36 Okuma: 1861

Bundan bir süre önce İranlı üst düzey bir bilim insanı suikasta uğradı. Son on yılda 5 bilim insanının suikasta uğradığı İran sanırım ne yapacağını şaşırmıştır. Haberin detaylarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Nükleer enerji konusunda kilit isim olan Muhsin Fahrizade suikastı, başrolünü Bruce Willis ve Richard Gere'in paylaştığı Çakal filmindeki gibi bir yöntemle, yani uzaktan kumanda sistemi ile gerçekleştirildi.  Ancak film 1997 yapımı ve o tarihlerde de internet olmadığından ya da yaygın olmadığından uzaktan kumanda bildiğimiz şekliyle yakın yerden radyo sinyali ile yapılırken günümüzdeki suikastta İsrail'in uzaydan uydu aracılığıyla tetiği çektiği açıklanmıştır.
İran'ın da eli armut toplamıyor ya, alın size haber: İran, nükleer programının kilit isimlerinden biri olan Fahrizade'nin suikasta kurban gitmesinin ardından İsrail'e misilleme yaptı. İddialara göre İsrail'in başkenti Tel Aviv'de MOSSAD yetkilisi Fahmi Hinavi, İran tarafından öldürüldü. https://www.sondakika.com/haber/haber-iran-dan-fahrizade-suikastina-misilleme-iddiasi-13782139/
Misilleme yapan İran bildik şekliyle intikam almıştır: Kırmızı ışıkta duran hedefi çapraz ateşe alarak 30'lu yılların mafya filmleri tekniğini kullanmıştır. Bu aslında bir klasik, orta doğuya özgü bir tavır. Mesela gelişmiş ülkeler hedeflerini güdümlü füzelerle vurur ve bunun maliyeti de milyon dolardır. Ortadoğu da ise böyle bir bütçe ve teknoloji yoktur, beyin yıkanır ve Canlı Bomba hedefe yollanır. Maliyet sıfır. Nasıl olsa şehit olunacak ve ahiret yurdunda Huriler kendilerini bekliyor olacaktır. Artık Huriler mi olur, Nuriler mi....
İran'ın intikamında kullandığı yöntemi bir de böyle okumak gerek...
https://www.haberturk.com/iran-da-son-10-yilda-5-bilim-insani-suikasta-ugradi-haberler-2884865

Amerika Birleşik Devletleri kadar na...suz kaç ülke vardır, bilen beri gelsin. Takmış ya kafayı bize, bre be p.. hiç düşünmez misin "dün yediğin hurmalar, bugün seni tırtıklar" diye? Anlatacağı ama öncesini hatırlamak gerek: Evvel zaman önceydi, Rus uçağı düşürüldü. Ben ve benim gibiler avazımız çıktığı kadar bağırıyorduk, yanlış giden bir şeyler var diye. Ama yalakalar ne yapıyorlardı, "olur mu canım, biz haklıyız. Savaşa girer, Rusları yeneriz."  Hey yavrum hey. İnanın Allah'tan o yalakalardan bir kısmı menfaatlerine gelmediği için nasıl bir veryansın ediyorlar şimdi, sormayın gitsin. Neyse, Rus uçağını düşürenlerin çoook önceden Roboskide de aynı kişiler, yani Fetöcüler olduğu söylendi. Peki o sırada NATO'ya bağlı Hollanda askerleri ne yaptı? Hava savunma sistemi olan Patriot füze rampalarını söküverdiler. Biz kaldık mı böyle ortalıkta şey gibi dımdızlak. İşte o yüzden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan S-400 füzelerinin siparişini verdi ve bu karardan asla vazgeçmeyeceğini söyledi. ABD ve tabii ki NATO, kendisine en çok ihtiyaç duyduğumuz anda bizi terk etmişti ve bizde hava savunma sistemleri konusundaki açığımızı Rus savunma sistemleriyle kapatmak zorunda kalmıştık. Ama şimdi ABD kendi yediği b..ku görmüyor ve S-400 hava savunma sistemini aldığımız için bize F-35'leri vermiyor. Valla vermesin, Patriot gitti S-400 geldi, F-35 gelmezse Mig-35 yada çok amaçlı avcı uçağı Su-35'ler gelir.
Amerika Birleşik Devletleri ve Başkanı Donald Trump'ın bir pisliği daha:
2007'de Irak'ta 14 sivilin ölümüne sebep olmaktan suçlu bulunan Amerikan özel güvenlik şirketinin dört görevlisi de dahil 15 kişiyi affetti. Birleşmiş Milletler, sert bir dille Trump'ı eleştirdi. Blackwater güvenlik şirketinin dört eski çalışanı, Bağdat'taki Amerikan diplomatik konvoyuna eşlik ettiği sırada Nisur Meydanı'nda ateş açıp 14 sivilin ölümüne neden olmuştu.
Nicholas Slatten müebbet; Dustin Heard, Evan Liberty ve Paul Slough da 30'ar yıl hapis cezası almıştı.BM İnsan Hakları Bürosu, bu affın, benzer suçları işleme konusunda başkalarına cesaret vereceğini ifade etti.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55420178
Bunu da hukuksuzluğun hukukileştiği  şeklinde okumak gerek

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
673 gün önce
947 gün önce
974 gün önce
1002 gün önce
1042 gün önce
1083 gün önce
1124 gün önce
1233 gün önce
1254 gün önce
1261 gün önce
1269 gün önce
1477 gün önce
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=