Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Aydın Gök’ten seçim mitingine davet

29 Mayıs 2015, 00:21 - Okunma: 81205

Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatı, destekledikleri bağımsız aday Aydın Gök’ün Pazar günü yapılacak olan seçim mitingine tüm Batman halkını davet etti.

Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatı, 31 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Aydın Gök’ün “Oyunu ver farkını göster” adlı seçim mitingine tüm Batman halkını davet etti. ‘Mecliste söyleyecek sözümüz var’ şiarıyla yola çıkan bağımsız aday Aydın Gök, Pazar günü seçim mitingi düzenliyor.
Hüda Par Batman İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, 2015 Milletvekili genel seçimlerine hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettikleri belirtilerek, “Bu kapsamda 31 Mayıs Pazar günü saat: 17.00’te Farabim Hastanesi önünde yapılacak olan ve Genel Merkez düzeyinde katılımın olacağı mitingi çekleştireceğiz İnşaallah.  Seçim mitingimizin halkımızın iştirakiyle geniş katılımla inşallah gerçekleşeceğiz” denildi. Seçim mitingine tüm halk davet edilerek, “Başta değerli basınımız olmak üzere, tüm STK'lar ve temsilcileri, kanaat önderleri, muhterem âlimlerimiz, kadın-erkek, yaşlı-genç her kesimden halkımızı seçim mitingimize davet ediyor ve bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Hüda Par’ın desteklediği Batman bağımsız Milletvekili adayı Aydın Gök, önce..
HDP’nin Batman milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Aca..
Batman’da AK Parti’nin seçim otobüsüne yapılan silahlı saldırıya bir tepki ..
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Celal Ayhan, Ahmet Durmaz, Me..
Seçim çalışmalarına ilçelerden esnaf gezileri ile devam eden Saadet Partisi..
Batman’da her geçen gün gücüne güç katan HDP, seçim çalışmalarını gece günd..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=