Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Mali Müşavirlere e fatura ve defter semineri

02 Aralık 2015, 17:44 - Okunma: 117423

Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığı ile TÜRMOB arasındaki işbirliği çerçevesinde E Fatura ve E Defter eğitim seminer toplantısı yapıldı.

Toplantıya TÜRMOB'u temsilen Genel Sayman Ülkü Sönmez, Lucanet Temsilcisi Cenk İçer, İŞNET Temsilcisi Enis Buğra Özkul ve çok sayıda Mali Müşavir katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Servet Kurt, E-Fatura ve E-Defter ile ilgili bugüne kadar yayınlanmış olan 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğleri ile ilgili bilgi verdi. Eğitim Semineri Toplantısının genel teması E-Fatura ve E-Defter müracaat süreçleri ile Gelir İdaresi Başkanlığına aktarımı noktasındaki özellikli konulara değinildi. Toplantı sonunda Oda Başkanı Servet Kurt, E-Fatura ve E-Defter uygulamasının oldukça teknik bir konu olduğunu belirterek, “Bu tür eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde de yapılmaya devem edecektir” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=