Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Yolumuz onarılsın”

20 Ekim 2022, 14:29 - Okunma: 1379

Batman Bahçelievler sakinleri, daha önce yapılan su hattı işleminin gerçekleştirmesinin ardından 2 ay geçmesine rağmen tahrip edilen yolun onarılmadığını belirterek tepki gösterdiler.

Yeni ismiyle Yıldırım sokakta ikamet eden esnaf ve vatandaşlar, “Yeraltına yeni su şebeke hattı yaklaşık 2 ay önce sokağımıza çekildi. Bu çalışmada doğal olarak parke taşları sökülmüştü. O günden beri herhangi bir onarım yapılmadığından dolayı ortalık toz-dumana bulanıyor. Ev ve iş yerlerimizin önünü her gün temizlemek zorunda kalıyoruz” dedi.
“MICIRLAR ARAÇ CAMLARIMIZA FIRLIYOR”
Sokaktan geçen araçlar yüzünden yoldaki taş mıcırlar iş yerlerimizin camlarını kırıyor. Gerçekten perişan durumdayız. Yolun bir an önce onarılmasını istiyoruz. Hortum ve fırça elimizde sokağı temizlemeye çalışıyoruz. Çünkü mikrop, pislik ve çöplerden dolayı hastalık oluşuyor. Çocuklarımız, ailelerimizin sağlığı tehlikede. Biz sokak temizliğini her gün yapıyoruz ama bu durumla artık baş edemiyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Çukobirlik Batman Şube Başkanı Erkan Kağba, 2022 yılı pamuk hasadı ve alıml..
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, yapılan BATSO seçi..
Av. Orhan Alphan’a yapılan saldırıya yönelik polis memurunun yargılandığı B..
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Batman’ın çeşitli noktalarınd..
Bu yıl 5’incisi düzenlenen Batman Kitap Fuarı çerçevesinde önemli konuklard..
Batman’ın Gercüş ilçesinde Şeyh Bube'yi anma etkinleri devam ediyor. Ge..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=