Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Ercan ARSLAN

TEŞEKKÜRLER VALİ ŞAHİN

15 Mayıs 2022, 16:12 Okuma: 735

Seversiniz ya da sevmezsiniz,
Beğenir ya da beğenmezsiniz,
Ama memleketimizde 3,5 yılı aşkın süreyle görev yapan Batman Valisi Hulusi Şahin arkasında büyük başarılı çalışmalar bıraktı.
Memleketin kangrenleşmiş sorunu olan İluh deresi sorunu,
Petrolspor…
Uzun yıllardır Batman için kangren olan İluh deresi ıslahı için büyük bir çaba sarf eden Vali Hulusi Şahin, Malatya’ya gitmeden ilk kepçeyi vurmayı başardı. İluh deresi ıslahı sayesinde yeni bir facianın da önüne geçilmiş olacak.
Vali Şahin büyük işler başardı, kamuoyunun son dönemde duyduğu belki Petrolspor ve İluh deresi ıslahı bunlardan belki de sadece birkaçıydı. Petrolspor önemli bir sorun olmuştu.
Eski dönemini bilmeyen duymayan kalmamıştı. Dayak yiyen teknik ekipten, küme düşmeye giden, icralık olan şehrin tek profesyonel futbol takımı Vali Şahin’in takımı omuzlamasıyla şampiyon olmuştu. Tüm işi Vali Şahin yaptı. Kulüp Başkanı Vahap Akbaş’ın da çabaları bu takımı önemli bir lige taşıdı.
Vali Şahin, kentleşme sorununa parmak bastı. Vali Şahin, göreve geldiği yıl sonrası pandemi başlamıştı. Sonrasında ülkemizde hiç bitmeyen sorunsal halini alan ekonomik kriz Vali Şahin’in de çalışmalarında büyük bir etkendi.
Onca soruna rağmen Vali Şahin, hem Valilik, hem belediye başkan vekilliğiyle boş durmadan koltuğunun hakkını fazlasıyla, başarısıyla vermişti. Vali Şahin başarılı olmasa, Malatya gibi büyükşehire Vali olarak atanmaz, merkeze çekilirdi. Ama o, hep çalıştı. Bilgi birikimi ve mütevazi kişiliğiyle Batmanlı gibi çalıştı.


BELEDİYENİN DİĞER KAHRAMANLARI…
Belediye Başkan vekillerinden Ali Osman Bilgili ve bir alandan çok birden fazla müdürlük görevini başarıyla yerine getiren Metin Gürbüz’de belediyenin çalışmalarında önde duran isimler. Bu iki isim Vali Şahin’in, yerel yönetimde halka ulaşan çalışmalarında büyük emek kaydetmiştir. Başkan Yardımcısı Bilgili’nin, belediyenin savrulan paralarını kalem kalem kesmesi belki birçok çıkarcı grubun rantını bozmuştur. Metin Gürbüz’ün atanmasıyla hayal kırıklığına uğrayan bazı çevreler, Gürbüz’ü karalamış ve başarılı olamayacağını düşünmüştü. Oysa, yıllardır tanıdığım o isim yani Metin Gürbüz,  geceli gündüzlü çalışarak, verilen her görevi başarılı şekilde o kişilere kapak olmuştu.


VALİ ŞAHİN’E SEVGİ VE ALAKA BİTMEZ
Elbette birileri sevmeyecek, elbette birileri nefret edecek. Ama baksanıza Batman’da Vali Şahin’e olan sevgi sokaklara, sosyal medyalara taşmış. Baksanıza Vali Şahin’i Batman nasıl bağrına basmış. Bu ne güzel bir hikayedir. Bu durum her yöneticiye layık olmaz. Koltuklar geçici dahi olsa Şahin’in koltuğu Batman’da taht olmuş. Hiçbir zaman Vali Şahin’e olan sevgi, ilgi, alaka bitmez. Ne mutlu ki böyle bir Vali’ye ne mutlu ki Batman’a…
Yeni Vali Ekrem Canalp, Çarşamba günü görevine başlayacak.
Vali Şahin’in devrettiği en önemli başlıklardan belki de bir kaçı Petrolspor ve İluh deresi sorunu olacak. Batmanlılar yeni Vali’den Petrolspor’a sahipliğin ve İluh deresi projesinin de devam etmesini istiyor.
Ayrıca iş yapamayan bazı kurum müdürlerinin de rotasyona tabi tutularak yeni Vali Ekrem Canalp ile birlikte yeni isimlerin de konuşulması herkesin isteği.
Bundan sonra da Batman’da güzel işlerin yapılmasını ve bu işlerin devamının gelmesini bekliyoruz.
Yeni Valimiz Ekrem Canalp’a yeni görevinde başarılar, eski Valimiz Hulusi Şahin’e de Batman’a yapmış olduğu tüm hizmetleri için teşekkürü ederek yeni yerinde başarıların devamını diliyoruz. Teşekkürler Vali Şahin.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1612 gün önce
1723 gün önce
2145 gün önce
2287 gün önce
2341 gün önce
2654 gün önce
2862 gün önce
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=