Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Ercan ARSLAN

Amaçları İslamı dünya üzerinden silmek

31 Ağustos 2017, 19:43 Okuma: 2498


Kurban bayramını kutlayacağımız bugünlerde yine İslam coğrafyasında kan akıyor. Arakanlı müslümanların yaşadıkları katliam bütün müslümanların canını yakıyor.

Asıl can yakansa bu cinayetlerin dünyanın gözü önünde sergilenmesi ve herkesin bu kör sessizlikteki tepkisizliği.

Bu kabul edilir gibi değil. Türkiye ilk dakikadan itibaren tepkisini koydu ve uluslararası kamuoyunu ayaklandırmaya çalıştı.

Maalesef Arap ülkeler Irak’ta, Libya’da ve Suriye’de gösteremedikleri tepkilerini Myanmar da Arakanlılar içinde göstermediler.

Üzerlerine adeta ölü toprağı atılmış. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın tipi bir anlayış kabul edilemez. Herkes sessizce bu sessiz filmi izliyor ama herkesin unuttuğu bu sessiz film değil.

Yaşananlar kanlı canlı insanlar üzerinde uygulanıyor. Ölenler insan ve insanlık katlediliyor. Dün Irak’ta sessiz duranlar Libya da ateşi gördüler, Libya’ya ses çıkarmayanlar Suriye’de emperyalizmin en büyük oyununu ve katliamına şahit oldular.

Demem o ki, susma, sen sustukça sıra sana da gelecek. Çünkü emperyalizmin, siyonizmin duracağı bir durak yok. Tek emelleri ve amaçları islamı dünya üzerinden silmek… Bunun için öldürmek gerekiyorsa öldürüyorlar ve öldürecekler.

Ne gerekiyorsa onu yapacaklar. Peki, biz seyretmeye devam mı edeceğiz. Gördüklerimiz bir film setinden değil, Suriye’den, Irak’tan, Arakan’dan yansıyor ve perde kan revan içinde.

Anlamayacak ne var, suç örgütleri olan dünyanın efendiliğine soyunmuş güçlü ülkeler islam coğrafyasını parçalamadan müslümanları yok etmeden durmayacaklar.

Evet, Kurban Bayramını kutlayacağız ama içimiz kan ağlayarak. Bayram sabahı en azından kalplerinizle buğz edin ve islam ülkelerinde yaşanan katliamların bitmesi için Allah’a yakarın, müslüman kardeşlerinize dua edin.

Kalbimiz Arakanlılarla beraber. Allah onlara güç, kuvvet versin ve korusun.

Kurban bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın islam alemine barış ve esenlik getirmesini diliyorum.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1619 gün önce
1729 gün önce
2151 gün önce
2293 gün önce
2347 gün önce
2660 gün önce
2868 gün önce
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=