Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Ercan ARSLAN

GURUR GÜNÜMÜZ

22 Ocak 2018, 17:01 Okuma: 3392

“Batman Medya 16 yaşında, gururla ve onurlu bir geçmişle. Bizi biz eden bizlerle ilk gün yola çıkanlar ve bu yolda bizlerle olanlar ve yüreklerini ortaya koyanlardır. Hepsine tek tek minnettarım...”

Bugün 16. yılımız...
Tarih 20 Ocak 2003’ü gösterdiğinde ‘Medya’ olarak Batman’a merhaba demiştik. Haftalık olarak başladığımız yayın hayatımız 9 yıl sonra uzun bir maratona dönüşen günlük yayına geçiyordu. Bugün Batman Medya Gazetemiz 15. yılını geride bırakarak 16 yaşına girdi. Yani delikanlı oldu, daha yanisi kocaman adam oldu.
Gözümüz bakar misali baktık, günleri hafta ettik, haftaları ay ve ayları yıl ettik. Gazetecilik maceramızın dünü de var ama artık bizim için o dün yok, bizim için Medya Gazetemizi kurduğumuz gün ve yıllar var. Batman Medya 16 yaşında, gururla ve onurlu bir geçmişle. Bizi biz eden bizlerle ilk gün yola çıkanlar ve bu yolda bizlerle olanlar ve yüreklerini ortaya koyanlardır. Matbaa ustamızdan dağıtıcımıza, yazar kadromuzdan muhabirimize birçok değişikler yaşandı. Hepsine tek tek minnettarım.
Yıldönümümüz için arayan, soran ve bizi hatırlayan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Okurumuza minnettarım. Bugünlere okurumuz sayesinde geldik. Onların bizlere ilettikleri bizleri bu noktaya getirdi. Bundan böyle de biz okurumuzla beraber ilerleyişimizi sürdüreceğiz.
İlk gün çıkınca demiştik ki, “yurttaş gazetecilik yapacağız, halk gazeteciliği yapacağız ve bütün bunları yaparken ilkelerimiz olacak. Hak ve hukuka sağımız olacak. Dik duracağız ama eğilmeyeceğiz.”
Bu 15 yıl böyle geçti. Yağmur oldu, kar oldu, boran oldu ama biz yıkılmadık, ayaktayız. Eğilmedik ve dik durmaya devam ediyoruz.
Biz gazeteciliğimizi Enver Arslan mektebinden aldık. Enver Arslan dik duran bir adamdı, Batman’ın bu günlerini görmüş, günlük gazete çıkarmıştı. Bizlerde onun bize bıraktığı ilkeleri ve yolu takip ederek, tarihe iz düşüyoruz.
Bugün 16. yılımız ve Medya ailesi olarak bundan sonra da olmaya devam edeceğimizi belirtiyorum. Batman için daha iyi ne varsa bizler onu hazırlamaya dün olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz.
İyi ki varız ve iyi ki varsınız Batman...
Tüm okuyucularımıza bu uzun maratonda bizlere desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1619 gün önce
1729 gün önce
2151 gün önce
2347 gün önce
2660 gün önce
2869 gün önce
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=