Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

İrem AKIN / ANALİZ

BİR GENÇLİK GEZİSİ DAHA...

28 Mart 2017, 18:51 Okuma: 2720

Gençlik spor merkezi her sene düzenlemiş olduğu gezilerle gençleri farklı farklı şehirlerde farklı farklı kültürleri tanıtmaya devam ediyor.
Bence Batman Valiliğinin gençlere sağlamış olduğu en güzel imkanlardan bir tanesi de yapmış olduğu geziler. Gençler bu geziler sayesinde hiç görmedikleri yerleri görmüş, farklı kültürleri tanıma fırsatını da buluyorlar.
Geçen hafta Cuma gününden Pazar’a kadar; Şanlıurfa, Adıyaman gezisinde bende bulunmaktaydım. Gerçekten katıldığıma değdi diyebilirim. Çok sıcak ve güzel bir ortam vardı. Gittiğimiz yerler çok güzeldi, oradaki insanlar sıcakkanlılıklarıyla yüzlerindeki tebessümlerle bizleri karşıladılar. Başımızda bulunan liderlerin yanısıra Gençlik Spor Şube Müdürü Halil Çöl de bizimleydi.
Bizlere o güler yüzüyle ve yol boyunca söylemiş olduğu o güzel ilahilerle eşlik etti. Gerçekten bunu bütün içtenliğimle söylüyorum ki bir müdür havasında değilde bir arkadaş, bir baba gibi aramızdaydı. Ona buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bir sonraki gezilerde eğer katılabilme imkanı bulursam onu yeniden aramızda görmek isterim veya gençlerin arasında.
Bence bu gezilerin en güzel yanı da hiç tanımadığın bilediğin ama aynı şehirde olduğun insanlarla tanışmak ve arkadaş olmak. Bu geziler yeni yeni arkadaşlıkların oluşmasını sağlıyor. Bu çok güzel bir durum, gençlerin bir arda olup gezip eğlenmesi. Bütün gençlerimizin bu gezilerden faydalanması gerekir. Bence bu gezilerin maddiyatla hiçbir ilgisi yok. Gerçekten bütün ihtiyaçlar Batman Valiliği tarafından karşılanıyor. Gençlere ise sadece bu gezilere katılmak düşüyor.
Bence verilecek olan her fırsat ve her imkan değerlendirilmeye açık olmalı. Hayata hiç bir şeyi ertelememek gerekir. Özelikle gidip var olan güzellikleri görmeyi. Eğer size bu güzellikleri görme imkanı tanınırsa ya da sizin imkanınız varsa daha vakit varken gidip görün derim. Hayat kısa, zaman kısıtlı. Neyin ne zaman olacağı beli değil. Hazır vaktin varken gez, gör, tadını çıkar ve anı yaşa...
Yaz geçmiş, kış geçmiş, can eskimiş, ruh eskimiş...
Akıp giden zaman ömrünün bahanesiymiş uzun uzun yaşamak değil doya doya yaşamak en güzeliymiş.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=