Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Yazarlar

Batman Petrolspor’umuz ilk haftadan bu yana oynanan maçlarda takım ilk kez istediğini sahaya yansıtamadı. Kırmızı-beyazlılar iyi bir maç çıkartamadı ve Koray’ın da kırmızı kartı organizasyonu kaybetmeye neden oldu.Ahmet Yavuz hocanın devre arasındaki değişiklikleri..
Anlatırlardı bize daha düne kadar. Bir hafıza misali gibi odaklandı beynimizin ücra köşelerine. Berivan olabilmek, manasıyla kavrayabilmek, hissetmektir bazen. Bazen de anlayıştır. Berivan odur ki yaşadığı yerde anlam, yaşama izin vermez. Değer vereceksen eğer bir Berivan gibi. Ol o..
Gençler çevrimiçi olmak, kadınlar ise çamaşır makinası istiyorDezavantajlı göçebe gruplarla ilgili akademik çalışmalarımdan elde ettiğim sonuçları bu köşeden okuyucularım ile paylaşmaktayım. Geçen hafta Mersin’de düzenlen..
Batman’da onca gazete her gün manşetinde Siirt Çevre yolu yani halkın bildiği Dünya hastanesi ve Organize Sanayi Bölgesi güzergahı ile Silvan yolunda olan kazalar konusunda yetkililerin önlem almasını istiyor. Onca şikayete rağmen, onca gazetenin bu çığlı..
21.yy iletişim teknolojisine aşina bir o kadar da meraklı olan insanoğlunun çabucak eskittiği ve unuttuğu ne çok şey var değil mi? An’lık yaşama labirenti gibi iletişim ağları. Öyle bir sarmalıyor ki kenetlemek değil her türlü bağı zayıflatmak üzerine kurulu...
Derler ya, “kör ölür badem gözlü olur” diye, bizimkisi de biraz bu misal. Önce Müslüm’ün filmini çektiler, baktılar ilgi çekiyor hemen ardından Bergen’in filmini yapıştırdılar. Gişede iyi iş yapmış olacak ki Dilbera..
Gençlik spor merkezi her sene düzenlemiş olduğu gezilerle gençleri farklı farklı şehirlerde farklı farklı kültürleri tanıtmaya devam ediyor.Bence Batman Valiliğinin gençlere sağlamış olduğu en güzel imkanlardan bir tanesi de yapmış olduğu geziler. Gen&ccedi..
     3 bölümlük KAHVE DÜNYASI" adlı yazımın ikinci bölümünde sizlerle birlikteyim.     Yazımın birinci bölümünde kahve ile ilgili bir efsaneden ve kahvenin doğuşundan bahsettim. Bu yazımda da kahvenin ti..
Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu sene geçirdiğimiz Ramazan sıcaklara denk gelmedi, amma temel gıdada yaşanan fahiş zamlar nedeniyle Ramazan ayı parası olanları da tıpkı olmayanlar gibi etkiledi.Neye el atsak pahalıydı.Her Ramazan ayında zamlanan gıda çeşitlerini biliyordu..
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.Kıymetli okurlar, din konusunda şahsımıza sorulan soruları ve verdiğimiz cevapları yazı köşemize taşıdık.* İslamda büyü var mıdır, varsa nasıl korunmalıyız?- Büyü veya sihir birtakım acayip işler vasıtasıyla, başkaları üzer..
Corona Virüs başta olmak üzere enfeksiyonların arttığı son günlerde bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemi bir kez daha gündeme geldi.Peki, bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler nelerdir?Bağışıklık sistemini güçlendirmek ..
Duygu nedir?Duygu yaşama dair verdiğimiz içsel ve dışsal tepkilerdir. Belkide var olduğumuzu göstermek için istemliistemsiz uyarıcılarımızdır. Bedenin can bulduğunu gösteren uyarıcılardır.Peki bu duygular nelerdir?Öfke, Üzüntü, Korku, Sevgi, Ze..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=