Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Abdurrahman AVŞAR

BATMAN PETROLSPOR A. Ş’DE NELER OLUYOR?

28 Haziran 2018, 17:57 Okuma: 2336

 


Batman Petrolspor A.Ş’de kafalarda soru işaretleri bırakacak bir takım hususlardan bahsetmek istiyorum. Birincisi sayın Ekrem Konaç’ın, “3.Lig Grupları 2 Temmuz’da belirlenecektir” bilgisini aktardı. İyi tamam bunu anladık zaman çok kısıtlı. Peki sormak istiyorum bunca kısıtlı zaman dilimi içerisinde şampiyon kadro kuracak adımlar atıldı mı? Cevabı sayın başkan verirse mutlu olurum. Bir diğer husus ise yönetim ile alakalı.
Bilindiği üzere Petrolspor yeni yönetimini belirledi ve bunu spor kamuoyu ile paylaştı, ama dikkatlerden kaçan bir noktaya değinmek istiyorum. Petrolspor A.Ş yeni yönetimini belirlerken listede adeta kafaları karıştıracak bir karara imza atılmış.
Listede Petrolspor’un sevilen siması iç ve dış sahadaki tüm müsabakalarda takımın yanında olan ve hiçbir zaman takımı yalnız bırakmayan Asbaşkan Latif Gökdemir’in listede olmaması beni üzüntüye soktu. Latif Gökdemir’in yeni yönetimde yer almaması ile ilgili Petrolspor tarafından muhakkak bir açıklaması olmalı ve yönetimden ya da başkandan açıklama bekliyorum.
Şimdi meydanı boş bulan bu bir kısım medyanın bazı kalemşörleri bazı söz söyleyebilenleri bu karardan sonra kuyruğu dik tutabilmek adına ‘Ekremperest’ oldular. Seslerini dahi çıkarmıyorlar ilginç.
TARAFTAR ŞAMPİYON KADRO KURULMASINI İSTİYOR
Petrolspor taraftarını iyi tanımak lazım. Onların ruhunu bilmek lazım. Onlara rağmen hiçbir şey olmaz artık. Bunu Ekrem Konaç da denerse o da kaybeder. Dolayısıyla bir takım dengeler; ricalar; kankalıklar; emirler ya da yönlendirmelerle istediklerini yapamayacakları dönem başladı. Taraftarlar ve Batman halkının takati kalmamıştır. Bu sene o sene deyip, üst lige çıkmama başarısızlığını görmek istemiyorlar. Dolayısıyla iyi bir kadro oluşturulup hep beraber kenetlenerek kısa vadeli başarı değil de uzun vadeli başarılar elde etmek için çalışmalar bir an önce başlamalıdır. Tüm bu çalışmaların içerisinde kaliteli bir kadro oluşturmak ve transfer edilecek futbolcularla uzun vadeli sözleşme imzalamak daha elzem olacaktır kaldı ki önceki yıllarda sezon sonu gelmeden çoğu futbolcuların sözleşmesi bitiyordu. Bu Petrolspor’a başarı getirmez başarısızlık getirir.
Petrolspor A.Ş yönetimi için söylüyorum: Lale Devri bitti beyler; artık başarı bekliyorum sizlerden.
YENİ YÖNETİME GİRENLER PETROLSPOR A. Ş’YE HİSSE SAHİBİ OLDULAR MI?
Merak ettiğim önemli bir husus ise; Petrolspor A.Ş’ye yeni giren yöneticilerin hisse sahibi veya ortak oldukları konusunda. Petrolspor A.Ş’nin başta biz gazetecilere ve tüm spor kamuoyuna açıklamada bulunulması şeffaf bir şekilde davranış sergilenmesi beni bir hayli mutlu edecektir.
GENÇ72 TARAFTAR GRUBUNUN YENİ YÖNETİMİNİ TEBRİK EDERİM
Batman Petrolspor’un itici gücü olan Petrospor Taraftarlar Derneği ve Genç 72 Taraftar Grubu birlikte gittiği seçimde başkanlığa oy çokluğuyla Özkan Önal , yardımcılığına ise Tarık Aslan getirildi. Kendilerini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Hayırlı olsun.

80 MİLYON LİRAYA MAL OLAN STAD’IN KOLTUKLARI HEVESİMİ KURSAĞIMDA BIRAKTI
Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.
Batman Petrolspor A.Ş’ye ev sahipliği yapacak olan ve daha ismi belli olmayan yeni Stad’ta yeni sezon öncesinde hazırlıklar tamamlanırken ancak tribünlere monte edilen koltukların modern olmaması beni derinden üzmüştür.
Sosyal Medya’da Tepkilerin büyümesi üzerine konuyla ilgili Batman Petrolspor A.Ş. Başkanı Ekrem Konaç tarafından yapılan açıklamada; “…Stad koltukları ödenek yokluğundan bu model takılabildi.. “ ifadesi üzerine daha önce Amatör Spor Kulüp başkanlarıyla yemekte bir araya gelen Batman Valisi sayın Ahmet Deniz’in Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın Halil Eren ile Amatör Spor Kulüp başkanlarına stadyumla ilgili UEFA kriterlerine uygun koltuklar kullanılacağını bilgisini aktarmıştı. Peki sayın Konaç, madem Vali bey bu konuşmayı yaptı neden ödenek yokluğundan ötürü bu koltuklar takıldı demişsiniz. Daha şeffaf açıklarsanız sevinirim.

İŞ ADAMI METİN GÜNEŞ’E TEŞEKKÜR EDERİM AMA…
İstanbul’da ikamet eden Batmanlı Hayırsever İş adamı Metin Güneş, Petrolspor’a maddi katkıda bulunacak. Güneş Petrolspor’a sezon başında 250 Bin TL toplamda ise 750 Bin TL destek sağlayacağını ve bunun yanında şampiyonluk primi vereceğini vaadinde bulundu. Bu beni son derece mutlu etmiştir. Çünkü bildiğiniz üzere Metin Güneş daha önce Trabzonspor’u ekonomik olarak yeniden ayağa kaldırmak için başlatılan çalışmalara öncü ve örnek bir destek sağlayarak Trabzonspor Kulübüne 1.5 Milyon TL’lik maddi destek sağlamıştı.
Şunu da ifade etmem gerekir ki; Metin Güneş’in sergilemiş olduğu bu davranış takdire şayandır. Ama aynı davranışı Batman’da faal olan yaklaşık 35 Amatör Spor Kulüplerimize ’de destek çıkması tüm kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcuların yüzünü güldürecektir. Amtör Futbol olmadan Profesyonel futbol olamaz. Bunu ilgili yetkililer biliyorlardır. Çünkü Amatör futbol altyapıdır, futbolun özü ve ta kendisidir.  Amatör Kulüpler desteklenmelidir. Buna istinaden sayın Metin Güneş’in Amatör Spor Kulüplere destek nezaketinde bulunması sadece beni değil, kulübün başkanları, yöneticileri ve futbolcuların yüzünü güldürecektir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=