Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER

Veysi ÖZER - KIRMIZI KART

"Petrol'e akil insanlar şart"

09 Nisan 2018, 13:55 Okuma: 4117

"Petrol'e akil insanlar şart"
Petrolspor'un içinde bulunduğu durumun özetini çıkarmaktan çok, bu takımın geleceği için ne gibi çalışmaların yapılması gerekir, onu  düşünmekteyim.Bu konuda geniş katılımlı bir konsorsiyum yapılıp, Öneri, destek, hedef ve eleştiriler  sağlam bir platforma yerleştirildikten sonra " akil insanlar grubu” oluşturulmalı ve zaman kaybetmeden da  yeni sezon için çalışılmalıdır. Bu anlamda Petrolspor Kulüp Başkanına  görev düşüyor. Akil bir insanı ya da onları içinde barındıran bir grubu  bulmak çok da zor değil. Eski yöneticilerden, sporculardan, basından, ASKF, TUFAD, hakemler, antrenörler  veya taraftar gruplarından oluşturulabilir. Bunlar ile istişare toplantıları düzenlenmeli ve burada ortaya çıkan hedefler, düşünceler ilke edinilerek yeni sezonun   yol haritası çıkarılabilir. Çünkü bizim başka Petrolsporumuz yok. Bu takıma hepimizin sahip çıkması şart. Bir farkındalık yapıp silkinlenmeliyiz. Aksi halde bu takım içi her geçen zaman tehlike arz ediyor. Ayrıca ikinci bir hususu da şu başlıkla özetliyeyim:
"2.Amatörde belirsizlik "
Batman amatör liginde oynanan 2 .amatör liginde iki grupta mücadele eden takımların kıyasıya rekabeti görülmeye değer. Ancak iki grup adı altında oynanan ligde kimin şampiyon olduğu belli değil. 1. Amatör liginde şampiyonluğu play off sistemi belirlerken, 2. amatör liginin şampiyonunu belirleyecek herhangi bir talimatın olmaması da tuhaf. Sahi,  2. amatör ligin şampiyonu kim?

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
2220 gün önce
2772 gün önce
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=