Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Voleybol İl Temsilcisi Metin Tunç oldu

14 Şubat 2017, 17:51 - Okunma: 1982

Batman’da 15 yılı aşkın bir zamandır Voleybol hakemliği görevini sürdüren Metin Tunç, Voleybol Federasyonu tarafından Batman Voleybol İl Temsilciliği görevine atandı.

Voleybola olan ilginin henüz istedikleri düzeye ulaşmadığını belirten Tunç; voleybolun gelişimini sağlama noktasındaki öncelikli hedeflerinin alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek voleybolun tabana yayılmasını sağlamak olduğunu,  bu süreçte voleybol ile ilgili kişi ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışarak voleybola olan ilgiyi artırmayı amaçladıklarını belirtti. Voleybol İl Temsilcisi Metin Tunç, 1955 Batman Belediyespor bayan voleybol takımının halen 2. Lig de mücadele ettiğini ve Bölgesel Ligde mücadele eden Petrolspor erkek voleybol takımının, grup müsabakalarından birinci çıkarak ilimizi finallerde temsil etmeye hak kazandığını belirtti.  Ayrıca Batman karmasından oluşan takımın da Anadolu Yıldızlar Liginde gruptan birinci çıkarak ilimizi finallerde temsil etmeye hak kazandığını belirterek, “Takımlarımızda mücadele eden sporcuları kutluyor ve başarıda emeği olan kulüp yöneticileri ile antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=