Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Potadan çıktık

14 Şubat 2017, 17:50 - Okunma: 1209

Batman Basketbol yıldızlar karması, Şanlıurfa’da yapılan Anadolu Yıldızlar Liginde ilimizi en iyi bir şekilde temsil edip grup 2. Cisi olarak yarı finale katılmaya hak kazındılar.

10-12 Şubat 2017 tarihleri Şanlıurfa’daki basketbol maçlarında karma kız takımımız Diyarbakır ve Şanlıurfa takımlarını yenerken Van iline yenilip gruplardan 2. Olarak çıktı. 10-12 Mart tarihleri arasında Tokat ilinde yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Batman basketbol kız takımı finale kalmak için mücadele edecek. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan kız takımının Antrenörleri Şehmus Karaaslan ve Sadın Kömürcü; “Kızlarımıza çok emek verdik. Amacımız ilimizi en iyi bir şekilde temsil edip, şampiyon olmaktı. Bu yıl Türkiye şampiyonluğu kupasını Batman’a getirmek istiyoruz. Gruplardan çıktık ve yarı final maçlarında oynayacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. “diye konuştular.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=