Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


3 takım 1. amatöre yükseldi

13 Şubat 2017, 19:06 - Okunma: 1213

Batman 2. Amatör liginde grupta ilk 3 sırayı alan takımlar 2017-2018 Futbol Sezonunda 1. Amatör ligine yükselmeyi başardı.

Ligin 10. Haftasında 1. Amatör ligine yükselmeyi başaran Batman İdmanyurduspor, Beşirispor ve Beşevlerspor büyük bir başarıya imza attılar. 1. Amatör ligine yükselmeyi başaran 3 takım lig şampiyonu olmak için son haftada kozlarını paylaşacak. Ligin son haftasında 26 puanlı Beşirispor ile İdmanyurduspor takımları karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada galip çıkan takım olursa, lig şampiyonu olacak. Ancak bu müsabaka berabere biterse, Beşevlerspor galip geldiği takdirde 3 takım birbirleriyle berabere kaldığı için genel averajda en fazla gol atan şampiyonu olacak. 1. Amatör ligine yükselen 3 takımı bu kez lig şampiyonluğu heyecanı sardı.  10. Haftada sahaya çıkmayan Sason Gençlikspor takımını Ayazspor hükmen 3-0 kazanmış oldu. Yine 19 mayıs Sentetik çim sahada oynanan son karşılaşmada Karşıyakaspor Dorukspor takımını 4-1 yenerek çıkışını sürdürdü. 2. Amatör liginin son karşılaşması ise Kozluk ilçe stadında Yeni Kozluk Belediyespor ile Kozluk Karpuzlu Birlikspor takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Yeni Kozluk Belediyespor 5-2 kazandı.


BEŞEVLERSPOR 5’LEDİ; 5-1
Batman 2. Amatör liginin en önemli karşılaşması ligin 10. Haftasında oynandı. Batmanspor 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 5-1 gibi farklı bir skor ile yenilerek 1. Amatöre çıkmayı başaramadı. Beşevlerspor ise aldığı farklı galibiyetle 1. Amatöre çıkmayı lige 1 hafta kala garantiledi. Maçı 5-1 kazanan Beşevlerspor, maç sonrası sevinçlerini davulla oynayarak kutladı.


LİDER FARKLI KAZANDI; 10-0
Batman 2. Amatör liginin lider takımı İdman Yurduspor Eğitimspor takımını 10-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Aldığı galibiyetle puanını 26’ya çıkaran İdmanyurduspor ligin son haftasında Beşirispor ile şampiyonluk maçına çıkacak.

KARŞIYAKASPOR 4+4’LÜK; 4-1
Ligin başında birçok şansızlık ile boğuşan Karşıyakaspor, 10. Haftasında Dorukspor takımına farklı bir tarife uyguladı. Karşıyakaspor kısıtlı imkânlara rağmen katıldığı ligte oynadığı futbolla göz dolduruyor.

BEŞİRİSPOR AĞALARI SAF DIŞI BIRAKTI; 2-1
Batman 2. Amatör liginde ya tamam ya devam demek için sahaya çıkan Gercüşspor, deplasmanda Beşirispor takımına 2-1 yenilerek 1. Amatör lig hayalini sonraki yıla bıraktı. 1-0 öne geçmesine rağmen aradığı 2. Golü bulamayan Gercüşspor, bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Ev sahibi Beşirispor ise, seyircisi önünde oynadığı güzel futbolunu 1. Amatör ligine çıkmayı garantiledi. Maçın ardından Beşirispor 1. Amatör ligine çıkmasını seyircileriyle kutladı.


KOZLUK DERBİSİNE BÜYÜK İLGİ; 5-2
Batman 2. Amatör liginin yeni takımlarından olan Kozluk Karpuzlu Birlikspor takımı, ilçe stadında Yeni Kozluk Belediyespor takımına konuk oldu. Yeni Kozluk Belediyespor 90 dakika boyunca üstün oynadığı maçı 5-2 kazanarak hanesine 3 puan daha yazdırdı. İlçe derbisini kazanan Yeni Kozluk Belediyespor, oynadığı futbolla da seyircisinin takdirini topladı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=