Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatör lig kaldığı yerden

13 Şubat 2017, 19:05 - Okunma: 1103

Batman 1. Amatör ligi 15 günlük tatilin ardından tekrar kaldığı yerden oynanmaya başlandı.

18. Haftanın ilk maçında Tüpraşspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 4-1 kazanarak büyük bir avantaj yakaladı. 1. Amatör liginin 2. Maçında ise Bıçakçı Köyüspor ile Gercüş Bağlarspor sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Pazar günü devam eden karşılaşmalardan 19 Mayıs Gençlikspor Aydınkonak Gençlikspor takımını 4-2 yenerken, Yeşiltepespor ise Sağlıkspor takımını 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Yine küme düşme potasını ilgilendiren Kozluk Gençlikspor ise Teiaş Gençlikspor takımına 5-0 yenilirken, Üniversitespor ise son dakikada bulduğu gol ile sahadan 3-2 galip ayrıldı.


ZORLU MAÇTAN GALİP ÇIKMADI; 1-1
Batman 1. Amatör liginde oynanan Bıçakçı Köyüsüpor ile Gercüş Bağlarspor 1-1 berabere sonuçlandı. Bıçakçı Köyüspor takımının penaltı kaçırdığı müsabakada İlk gol Gercüş Bağlarspor’dan geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Gercüş Bağlarspor maçın 2. Yarısında kalesinde gördüğü şansız gol ile sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Takımlar hanelerine birer puan yazdırmayı başardılar.


TÜPRAŞSPOR 2. YARI KENDİNE GELDİ; 4-1
Batman 1. Amatör liginin zirvesini ilgilendiren karşılaşmada Tüpraşspor Hasankeyf Diclespor maçında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen oyundan kopmadı. Adeta 2. Yarıda kendine gelen Tüpraşspor 9 kişi kalan rakibine karşı oynadığı güzel futboluyla sahadan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

19 MAYISSPOR ALTIN BULDU; 4-2
Batman 1. Amatör liginde alt sıralardan kurtulmak isteyen 19 Mayıs Gençlikspor Aydınkonak Gençlikspor takımını 4-2 yenerek çıkışını sürdürdü. İlk yarıyı 3-0 önde kapatan 19 Mayıs Gençlikspor ikinci yarıya kontrollü başladı. Karşılaşmayı 4-2 kazanan 19 Mayıs Gençlikspor takımı rahat bir nefes aldı.


YEŞİLTEPE İYİ BAŞLADI; 3-0
Batman 1. Amatör liginde Play-Off’tan kopmak istemeyen Yeşiltepespor güçlü rakibi Sağlıkspor takımını 3-0 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Aldığı 3 puan ile 6. sıraya yükselen Yeşiltepespor, kalan maçlarını kazanıp Play-Off’a kalmak istiyor.

KOZLUK GENÇLİĞE NAZAR DEĞDİ; 5-0
Ligin güçlü ekiplerinden olan Teiaş Gençlikspor kötü başladığı müsabakayı bulduğu gollerle, çevirmesini bildi. Kozluk Gençlikspor maçın başlarında bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcadı. Maçı 5-0 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bilen Teiaş Gençlikspor, özellikle 2. Yarıda bulduğu gollerle hanesine 3 puan daha yazdırmayı başardı.


ÜNİVERSİTESPOR 90’DA VURDU; 3-2
Ligte yaptığı flaşh transferlerle adından söz ettiren Gençlerbirliğispor 90. Dakikada bulduğu gol ile maçı kazanmasını bildi. 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen maçı çevirmesini bilen Üniversitespor Play-Off yolunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=