Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa tenisinde Batman farkı

06 Şubat 2017, 18:16 - Okunma: 1845

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun Isparta’da yaptığı 2. Lig 3. etap müsabakalarına 1955 Batmanspor takımı damgasını vurdu.

3-5 Şubat tarihleri arasında yapılan Masa Tenisi şampiyonasında 1955 Batmanspor takımı oynadığı 8 maçın 8’inide alarak büyük bir başarıya imza attı. İstanbul, İzmir, Ankara, Trabzon, Kütahya ve Mardin illerinin takımlarını rahatlıkla yenen Batmanlı Masa Tenisi sporcuları, 4. Etap maçlarına şampiyon olarak katılmaya hak kazandı. Takımda yer alan Şükran Cangir, Sena Kaplan ve Hacer Kaplan, oynadıkları oyunlarıyla da büyük beğeni topladılar.
‘1. LİGE YÜKSELMEK İSTİYORUZ’
Oynadıkları 2. Lig 3. Etap maçlarını kazanıp şampiyon oldukları için mutlu olduklarını belirten Masa Tenisi Antrenörü Recep Bezenmiş, 1. Lige çıkmak için çabaladıklarını belirtti. Bezenmiş; “Başta Kulüp Başkanımız Mustafa Tuğyıldız, Yönetim kurulu üyelerine,  Sporcularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Mart ayında Mardin ilinde yapılacak olan 2. Lig 4. Etap müsabakalarında şampiyon olup 1. Lige yükselmek istiyoruz. Onun için Batman’ı mutlaka 1. Lige çıkarmalıyız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=