Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Spor toto Batman’ı ihya edecek

09 Temmuz 2015, 01:56 - Okunma: 1691

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Batman merkez ve ilçelerde yapacağı spor tesisleri ile kenti ihya edecek.

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkezde Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Gazi Sağlık Meslek Lisesi, Gazi Erkek İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Sabri Ülker İlkokulu ve Balpınar Mobil Ortaokulunda 35x50 büyüklüklerinde halı saha ve çok amaçlı salonlar için yapılacağı belirtildi. Yine merkezde İMKB Pazaryeri Ortaokulu, Batman İMKB Lisesi, Batman ilkokulu ve Mehmet Emin Şimşek ilkokulunda da basketbol ve voleybol sahaları yapılacak. Yapılacak halı saha ve çok amaçlı salonların projelerin toplam maliyeti ise 1 milyon 90 bin olarak açıklandı.
İLÇELER UNUTULMADI
Batman’ın yanı sıra ilçelerde unutulmadı. Sason ilçesinde bulunan Sason Erkek Yibo ve Sason İmam Hatip Ortaokuluna halı saha, Hasankeyf, Kozluk, Gercüş ve Beşiri ilçelerinde de uygun okullarda halı saha yapılacağı açıklandı. İlçelerdeki halı sahaların yanı sıra ise Sason, Gercüş ve Kozluk ilçelerinde de toplamda 5 adet çok amaçlı salonun yapılacak. Beşiri ilçesinin halı saha maliyetinin 105 bin TL, Sason’daki halı saha ve çok amaçlı salonlar için 580 bin TL, Kozluk halı saha ve çok amaçlı salonlar için 175 bin TL, Gercüş halı saha ve çok amaçlı salonlar için 170 bin TL ve Hasankeyf için yaklaşık 120 bin TL bütçe ayrıldığı ve ihale aşamasında olduğu belirtildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, tesislerin kısa zamanda bitirilmesi ve hizmete girmesi için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirtti. İl genelindeki genç nüfusun oldukça fazla olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yeni tesislerle gençlerin daha çok spor yapma imkânı bulacağını açıkladı. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=