Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Gençlik Spor Akademi Derneği kuruldu

09 Temmuz 2015, 01:51 - Okunma: 1593

Gençlik Spor Akademisi Kulübü Derneği kuruluş çalışması dernekler masasına resmi başvuru yapılarak kuruluşu tamamlandı.

Batman Merkez Ziya Gökalp Mahallesi bulunan dernek binasında faaliyet yürütecek olan Gençlik Spor Akademisi Kulübü Derneği üye ve sporcularının sportif gelişmelerini sağlamak, toplumda spor eğitimi ve ahlakını geliştirmek, üyeleri arasında sevgi ve dayanışmayı arttırmak, sportif yarışmalara katılmak, spor bilimleri alanında yapılan çalışmaları ve araştırmaları desteklemek, sporu sevdirmeyi hedeflemekte.
Milli Takım Antrenörü Murat Bulut başkanlığında 7 kurucu üyesi ile faaliyetlerine başlayan dernek, üye ve spor yapmak isteyenlere spor olanakları sağlayarak, güvenli bir şekilde spor yapmalarına katkıda bulunacağı gibi, aynı zamanda bireylerin ruhsal ve bedensel olarak sağlam yetişmelerine katkıda bulunup, zararlı maddelerin yayılmasının önüne geçmek olduğu vurgulandı. Yola çıkış noktamız doğayı sevdirmek diyen, Gençlik Spor Akademisi Derneği Kurucu Başkanı Murat Bulut; “Ahlaklı bay ve bayan sporcuların yetişmelerine olanak hazırlamak zararlı ve bağımlılık yapan maddelerin toplumda kullanımının önüne geçmeye çalışmak, derneğimize üye ve spor yapmak isteyen bireyleri milli ve manevi değerler etrafında birleştirerek, teknik ve moral kapasitelerini arttırmaktır. Derneğimizde Müsabakası olan spor dallarının yanı sıra doğa sporlarının yayılması, sevdirilmesi ve geliştirilmesi de hedeflenmektedir. Ayrıca ilimizde bulunmayan spor faaliyetleri hakkında araştırma yapmak, bu konuda kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve yardımlaşmada bulunmaktır” dedi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=