Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolsporlu atletler madalyaya koştu

02 Şubat 2017, 18:47 - Okunma: 1578

Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen U-14 yaş Türkiye şampiyonasına katılan Petrolspor’lu atletizm 3 madalya ile ilimize geri döndüler.

Minik Kızlarda 1000 Metre’de yarışan Kader Şimşek 3 dakika 08 derecesi ile Türkiye ikincisi oldu. Aynı müsabakada koşan Serap Yıldırım ise 3 dakika 15 saniye ile Türkiye 5. Olurken, günün ikinci müsabakasında piste çıkan Samet Biçen 1000 metre de rakiplerini bozguna uğrattı. 3 dakika 07 saniye ile finish çizgisine kafa kafaya giren Biçen adım farkı ile birinciliği rakibine vermesi teknik heyeti üzüntüye boğdu. Türkiye ikinciliği ile günü 3 madalya ile kapatan Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti müsabakalar sonunda madalya mutluluğu yaşadı. Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Mustafa Demir yaptığı açıklamada “1960 yılından bu yana kurumumuzun spora yapmış olduğu yatırımlar yıllar boyunca bizlere güzel projeler olarak geri dönmüştür. Bu çerçevede 6 yıldan bu yana salon sporlarında yapılan yatırımların sporcular tarafından Türkiye şampiyonlukları ile taçlandırılması ayrı bir onur ve gurur vermiştir bizlere. Şampiyonlukların kazandırılmasında emeği geçen yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, sporcularımıza ve bizlere yardımcı olan Gençlik hizmetleri spor il müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=