Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Cizrespor ligden çekilmeyecek”

31 Ocak 2017, 18:32 - Okunma: 2131

Batman Petrolspor'un eski kalecisi ve kaleci antrenörü olan ve şuanda Cizrespor'da kaleci antrenörlüğü görevini yürüten Resul Özturan son günlerde Cizrespor başta olmak üzere bölge takımlarına deplasman maçlarında yapılan saldırılara ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

 Resul Özturan, “Özellikle sosyal medyada takımımızın lig'den çekileceğiyle ilgili iddiaların doğruyu yansıtmıyor. Herşeye rağmen mücadelemize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Biz bölge takımları olarak evimizde oynadığımız maçlarda konuk takımları kültür ve geleneğimize uygun olarak ağırlıyoruz ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan kendilerine gerekli misafirperverliği ve kolaylığı sağlıyoruz. Ne hikmetse neredeyse gitmiş olduğumuz her deplasmanda istenmeyen olaylarla karşı karşıya kalıp, darp ediliyoruz. Asla kabul edilemeyecek hakaretlere maruz kalıyoruz” dedi. TFF  başta olmak üzere siyasi iradenin bunları durduracak karar ve kuralları bir an önce devreye sokması gerektiğini belirten Özturan, “Özellikle geçtiğimiz hafta Bayburtspor deplasmanında takımımıza, sezon başından beri Amedspor'a ve Düzce'de Batman Petrolspor kalecisi Ahmet Taş'ın darp edilmesini kesinlikle kabul ve tasvip etmiyoruz. İlgili mercilerin bu tür olaylara dur demesini bekliyoruz. İstenmeyen bu olayların son bulmasını diliyoruz. Yaşanan bu olaylardan sonra kendilerine destek veren her kesime teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=