Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Masa tenisinde 3 sporcu mili takımda

29 Ocak 2017, 19:48 - Okunma: 1270

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen genç ve yıldız Milli takım kampında 3 Batmanlı kız, en iyi 10 sporcu arasına girerek büyük bir başarıya imza attılar.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonun düzenlemiş olduğu Genç ve yıldız milli takım kampı 24 Ocak 2017 tarihinde başlayıp 2 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Bursa ilinde yapılan ve Türkiye’de en iyi 10 bayan sporcu arasına girmeyi başaran 3 Bayan sporcularımızdan Şilan Gülsever, Şükran Cangir ve Sena Kaplan davet edildiği kampta Yıldız kategorisinde yer alarak büyük bir başarı elde ettiler. Batman Masa Tenisi antrenörü yıldız Bayan sorumlusu Recep Bezenmiş; “ Kızlarımızla beraber Milli Takım kampımız devam ediyor. Yine aynı tarihler arasında Sakarya ilinde düzenlenen küçükler milli takım kampında da Batmanı temsilen küçük kızlarımızdan Hacer Kaplan ile Dilan Gündüz kampa davet edilmiştir. Başarılarından dolayı da hocamızı ve sporcularımızı tebrik eder başarılar dilerim. Amacımız sporcularımızın Milli takımı seçilmelerinin yanı sıra ilimizi de en iyi bir şekilde temsil etmektir.” diye konuştu. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=