Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatör lig kızıştı

26 Ocak 2017, 18:34 - Okunma: 1400

Batman BATSO 1. Amatör liginde oynanan 6 karşılaşmanın ardından, dengeler değişmeye devam ediyor.

Günün ilk maçında ligin flaşh takımlarından olan Bıçakçı Köyüspor Sağlıkspor takımını 2-0 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Ligde mutlak çıkış peşinde olan Hasankeyf Diclespor ise sayısız transferine rağmen istediğini alamıyor. Güneşspor karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapatmasına rağmen 2. Yarıda kalesinde gördüğü gollerle sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Play-Off’un güçlü adaylarından olan Üniversitespor ise lider Tüpraşspor ile 1-1 berabere kaldı. TEİAŞ Gençlikspor ise Yeşiltepespor takımını 3-1 yenerek tekrar liderlik koltuğuna oturmayı başardı. 19 Mayıs Sentetik çim sahada oynanan son karşılaşmada ise 19 Mayıs Gençlikspor ile Gençlerbirliğispor müsabakası 0-0 berabere sonuçlandı. Kozluk ilçe stadında oynanan Kozluk Gençlikspor ile Aydınkonak Gençlikspor maçı ev sahibi takımın 2-0 üstünlüğü ile devam ederken, çıkan olaylar nedeniyle müsabaka tatil edildi.

Bıçakçının keyfi yerinde; 2-0
Batman Batso 1. Amatör liginin istikrarlı takımlarından olan Bıçakçı Köyüspor ilk yarısını 0-0 bitirdiği Sağlıkspor karşılaşmasının ikinci yarısında adeta coştu. Maçı 2-0 kazanarak altın değerinde 3 puanı hanesine yazan Bıçakçı Köyüspor, çıkışını sürdürdü.

Güneşspor 2. yarıda doğdu; 5-2
Play-Off şansını sürdürmek isteyen Güneşspor ilk yarısını 2-1 yenik kapattığı, Hasankeyf Diclesepor müsabakasının ikinci yarısına iyi başladı. Maçın ikinci yarısında istediği futbolu sahaya yansıtan Güneşspor ardı ardına bulduğu gollerle 5-2 galip gelmesini bildi. Hanesine 3 puan yazdırmayı başaran Güneşspor ikinci yarıda, istediğini alarak rahat bir nefes aldı.
 

19 Mayıs spor Gençlerbirliği spor dostça; 0-0
Küme düşme potasında olan 19 Mayıs Gençlikspor ile Gençlerbirliğispor takımları sahaya mutlak 3 puan için çıktı. İlk yarıda bir çok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Gençlerbirliğispor, genç kaleci Mahsum Yiğittekin’i geçemedi. İkinci yarıda kendine gelen 19 Mayıs Gençlikspor etkili olmasına rağmen bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Karşılaşma son derece fair-Play çerçevesinde dostça 0-0 sona erdi. Özellikle 19 Mayıs Gençlikspor takımının futbolcu ve yöneticilerinin müsabaka hakemine koruyup sahip çıkması büyük takdir topladı.

TEİAŞspor yiderliği geri aldı; 3-1
Batman Batso 1. Amatör liginde Teiaş Gençlikspor, Yeşiltepespor takımının elektriklerini keserek maçı 3-1 kazanmasını bildi. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmada gülen taraf Teiaş Gençlikspor oldu. Aldığı galibiyetle moral buluna Teiaş Gençlikspor liderlik koltuğuna da oturmuş oldu.

Üniversite spor ile TÜPRAŞ spor 1-1 takıldı
Play-Off’un güçlü adaylarından olan Üniversitespor ligin 16. Haftasına lider olarak giren Tüpraşspor ile 1-1 berabere kalarak liderlikten etti. 2 takım karşılıklı attıkları birer gol ile hanelerine birer puan daha yazdırmayı başardılar.

Kozluk sahasında devleşti; 2-0
Batman 1. Amatör liginde küme düşme potasında olan Kozluk Gençlikspor sahasında konuk ettiği Aydınkonak Gençlikspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde bitirdi. İlk yarının son dakikasında Aydınkonak Gençlikspor takımından bir sporcunun kırmızı kart görmesinden sonra, hakeme tepkiler başladı. Ardından soyunma odasına giren maçın hakemi, karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmayarak maçı tatil etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=