Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Antrenör hakem gelişim semineri Batman’da gerçekleşecek

26 Ocak 2017, 18:33 - Okunma: 1404

Türkiye WUSHU Federasyonunun organizesi ve Batman Spor Akademisinin ev sahipliğinde Antrenör Hakem Gelişim Semineri düzenleniyor.

28-29 Ocak tarihlerinde Batman’da gerçekleşecek olan Antrenör Hakem Gelişim Seminerine Doğu ve Güneydoğu illerinin yanı sıra Türkiye’nin bir çok ilinden antrenör ve hakem katılacak. Gerçekleşecek olan Antrenör Hakem Gelişim Seminerinin organizesini yürüten Türkiye WUSHU Federasyonu Üst İstişare Kurulu Üyesi ve Bölge koordinatörü Abdulaziz Velioğlu seminer ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ilimize gelecek olan antrenör ve hakemleri beklediklerini ifade etti.
Antrenör Hakem Gelişim Seminerine en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız diyen, Türkiye WUSHU Federasyonu Üst İstişare Kurulu Üyesi ve Bölge koordinatörü Abdulaziz Velioğlu; “Türkiye WUSHU Federasyonumuzun Batman Spor Akademisinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Antrenör Hakem Gelişim Seminerinde ülkenin değişik bölgelerinden ve illerinden antrenör ve hakemlerimiz katılacak. Seminerde hakemlere yönelik Türkiye WUSHU Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Metin Kurnaz eğitim semineri verecek, antrenörlere de ben eğitim semineri vereceğim.  2 gün devam edecek seminer ile bilgiler tazelenecek, ülkenin değişik illerinden gelen misafirlerimizin tanışıp kaynaşmasına katı sunacak. Bizde Batman’ı ilimize ve bölgemize ilk kez gelecek olan antrenör ve hakem kardeşlerimize en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulacağız. Her zaman söylediğimiz gibi Batman’ı spor ve spor eğitimi çalışmalarında bölgenin lokomotifi ve gözde ili olması için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek. Yürüttüğümüz çalışmalarımızda bize desteklerini esirgemeyen sayın valimiz Ahmet Deniz başta olmak üzere her kese ve değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=