Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Petrolspor ihmalkarlıkların kurbanı”

24 Ocak 2017, 09:21 - Okunma: 1690

Batman’ı bir çok takımda başarıyla temsil eden ve en son geçtiğimiz yıl Elaziz Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan Batmanlı futbolcu Osman Oğuz, gazetemize konuştu.

Oğuz, yıllardır Petrolspor kulübünün etrafında bir çok kişinin bulunduğunu ama çok azının gerçek manada Petrolspor'un menfaatını gözetmekte ve kendi çıkarlarını kulübün önünde tuttuğunu ifade etti.
Başarılı orta saha oyuncusu Osman Oğuz, Batman Petrolspor takımını yöneticiler, yabancı teknik adam ve futbolcular için cennet olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Yerli teknik adamlarımız ve sporcularımız için adeta cehenneme çevriliyor! Geçmişten bugüne takımımızın gerçek Batmanlılardan soyutuldu. Takım çevre illerden Batman'a göç etmiş kişiler tarafından yönetilip, Batman ve Petrolspor'un çıkarlarından ziyade kendi ego ve çıkarlarını önde tuttular. Özde Batmanlılar, Petrolspor gibi bir nimetten yararlanamadı. Futbol aşkıyla yanan gençlerimiz her zaman Petrolspor'da oynama hayalini buharlaştırdılar. Gençler bu beklentilerinin gerçekleşmediğini görmenin üzüntüsüyle hedeflerinden uzaklaştılar. Yıllarca Batman dışında futbol oynadım ve ortaya çıkan başarısızlıkta ilk hedefin il dışından gelen yabancı yani bizler zarar gördük. Ama şehrimizde ise ilk başarısız saha sonucundan sonra yerli oyuncuların suçlu ilan ediliyorlar. Kadro dışıların yanı sıra ilk fırsatta takımdan gönderildiklerine şahit oldum. Mevcut sorunların bir an önce çözüm bulmasını ümit ediyorum.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=