Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“ASKF SEYİRCİ DEĞİL YÖNETİCİDİR!”

24 Ocak 2017, 09:21 - Okunma: 1361

Batman Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanı Mahmut Akyol, son günlerde ASKF ve kendisi ile ilgili çıkan haberlere ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

ASKF Başkanı Akyol, “ASKF yönetiminin görev ve sorumlulukları belli. Bütün Amatör Spor Kulüplerine eşit ve görevlerini layıkıyla yapıyorlar. Kurumumuz kısır döngü ve yersiz tartışmaların içerisine çekilmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi. Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mahmut Akyol, sözlerini şöyle sürdürdü: “ASKF yönetiminin çalışmalarında belli başlı öncelikler var. Görevimiz seyircilik yada illa maçlarda görünüp kimseye şirin görünmek değildi. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Batman futbolunun alt yapısını oluşturan Amatör Kulüplerimize destek olmaya devam  edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde olup bitenleri gözlemlemeye ve yapacağımız değerlendirmelerimizle var olan ve olası doğacak sorunlarımıza çözüm bulmaya devam edeceğiz.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=