Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor Düzce'de kayıp 3-1

22 Ocak 2017, 19:07 - Okunma: 1334

Deplasmanda Düzcespor'a konuk olan Batman Petrolspor, ilk devresini Gökhan Ünver'in 11. dakikada attığı gol ile üstün tamamladığı maçta, şampiyonluk hesapları yapan rakibine 3-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

İstanbul'da bulunan Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Muski-der Genel Sekreteri Ferman Erenuluğ ve Duruş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güneş takımlarını yalnız bırakmadılar. Karşılaşmaya hızlı başlayan Petrolspor, 10. Dakikada ani gelişen atakta öne geçti. Bu dakikada Mustafa Aydoğdu, takımını öne geçiren golü attı: 0-1. Maçin ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya ise bu kez evsahibi Düzcespor iyi başladı. 53. Dakikada gelişen Düzce atağında hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emre skora denge getirdi: 1-1. Bu golden 3 dakika sonra ise evsahibi ekibin üstünlük sayısı geldi. bu dakikada öne çıkan Barış, takımını üstün duruma getirdi: 2-1. Düzcesporlu Oktay, 78. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalan rakibi karşısında atak oyun sergileyen Petrolspor, gol ararken, kalesinde üçüncü golü gördü. Ani gelişen atakta Kerem 90+2’inci dakikada skoru belirleyen golü attı: 3-1.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=