Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


BATMAN İDMANYURDUSPOR DOLU DİZGİN!

17 Ocak 2017, 10:05 - Okunma: 1530

Dinç Grup tarafından 2015 yılında kurulan ve Teknik Direktörlüğünü Batman Petrolspor'un eski Teknik Direktörü Hacı Güldalı'nın yaptığı Batman İdmanyurduspor ikinci kez mücadele ettiği 2. Amatör lig'de dolu dizgin yoluna devam ediyor!.

Kurulduğu ilk senesinde kadrosunda gençlere ağırlık veren Batman İdmanyurduspor bu sezon oynamış olduğu 8 karşılaşmadan 6 galibiyet ve iki beraberlik ile topladığı 20 puan ile zirve de bulunuyor. Oynadığı 8 karşılaşmada 31 gol atan ve kalesinde sadece 6 gol gören Batman İdmanyurduspor'un bu performansı Batmanlı sporseverler tarafından ilgiyle karşılanıyor. 2. Amatör ligde başarıyla mücadele eden Batman İdmanyurduspor ayrıca bünyesinde 11, 12, 13, 14, yaş gruplarında haftanın 5 günü futbol eğitimini veren ve sporcularının sosyal anlamda da gelişiminin sağlanabilmesi için bir takım aktiviteler düzenleyerek örnek bir yapı haline gelmiş durumda. Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız yaş gruplarının ve as takımının Teknik Direktörlüğünü de yapan tecrübeli teknik adam Hacı Güldalı, gazetemize şöyle konuştu: “Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen kısa zaman da çok iyi yaptığımızı söyleyebilirim. Batman futboluna Batman İdmanyurdu gibi kapsamlı kulübü kazandırdıkları için Dinç ailesine ve örnek çalışmalarından yöneticilerimizden Şaner Tuzgener ve Teknik Direktör Cüneyt Dabakoğlu'na yürekten teşekkür ederim.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=