Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


“Belediyespor’un durumu üzüntü verici”

17 Ocak 2017, 10:04 - Okunma: 1614

1991-1992 ve 1993-1994 yıllarında Batman Belediyespor forması altında yaşadığı iki şampiyonluk ve iki de gol krallığıyla Batmanlı sporseverlerin gönlünde taht kuran Senai Kara, Batman Belediyespor'un daha iyi yerde olması gerektiğini ifade etti.

Eski futbolcu Kara, “Daha önce severek ve gururla iki dönem görev aldığım Batman'da çok güzel günler yaşadım. İyi arkadaşlıklar kurup, el ve gönül birliğiyle dönemin zor şartlarında Belediyespor forması altında iki şampiyonluk yaşadım. Ligte Batman Belediyespor'un yeri kesinlikle bu değil. Batman şehrinin her yönüyle üst lig'lerde temsil edilmeyi hak ediyor. Batman ile gönül bağım kopmadı ve bazı eski takım arkadaşlarımla görüşüyorum. Batman Belediyespor'da yaşadığım güzel anıları ara ara canlandırıp ve bunlarla gururlanıyorum.Fakat kulübün mevcut durumundan büyük bir üzüntü duyuyorum. Bir gün görev verilmesi halinde seve seve hiç bir fedakarlıktan kaçınmadan elimi taşın altına koymaya hazırım” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=