Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Taner Arı'nın Batman sevgisi formasında

17 Ocak 2017, 10:02 - Okunma: 1891

Batman Petrolspor'dan ayrılarak Dersimspor ile sözleşme imzalayan defans oyuncusu Taner Arı, yeni takımında Batman plakası olan 72 numaralı formayı giyecek.

Sezon başında ikinci kez transfer olduğu Batman Petrolspor'dan devre arasında ayrılarak Dersimspor ile sözleşme imzalayan Petrolspor'un eski takım kaptanı Taner Arı, Batman’a olan sevgisini forma numarasına yansıttı. Taner Arı, Batman'ın kendisinin ikinci memleketi olduğunu ve her zaman severek ve gururla formasını giydiğini ifade ederek, Batman şehrinin çok güzel olduğunu ve içeride dışarıda takımına büyük bir tutku ile bağlı olan bir taraftar kitlesinin bulunduğunu ve Petrolspor'un mutlak surette üst liglerde olmasını gerektiğini belirtti. Arı, forma giydiği iki dönemde de Petrolspor'un şampiyonluğu için elinden geldiğini yaptığına inandığını ifade ederek, bütçe konusu başta olmak üzere burada dile getirmek istemediği bazı nedenlerden dolayı kulübün istenen sıçramayı yapamadığını ve bundan ötürü üzgün olduğunu anımsattı. Batman'a vefa borcunu göstermek için ikinci memleketi olarak kabul ettiği Batman’ın plakası olan 72 numarayı formasında taşıyacağını belirten Arı, Petrolspor'a başarılar diledi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=