Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


15 Temmuz şehitler Wushu şampiyonu oldu

12 Ocak 2017, 19:04 - Okunma: 1214

Batman Spor Akademisi Sporcusu Hayrettin Argun, 1. Erciyes 15 Temmuz Şehitler Wushu Sanda Taolu Şampiyonasından şampiyonlukla döndü.

Kayseri’de gerçekleşen 1. Erciyes 15 Temmuz Şehitler Wushu Sanda Taolu Şampiyonasına katılan Batmanlı sporcu Hayrettin Argun şampiyonada karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek, ülkemize şampiyonluk kazandırdı. Türkiye Wushu Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Batman Spor Akademisi Kurucu Hocası Abdulaziz Velioğlu 1 Erciyes 15 Temmuz Şehitler Wushu Sanda Taolu uluslar arası şampiyonadan şampiyonlukla dönen Hayrettin Argun’u kutladı. Velioğlu; “15 Temmuz darbe girişimine darbe girişim anından itibaren her platformda tepkimizi gerek ferdi gerekse Federasyon olarak her fırsatta ifade ettik, 1 Erciyes 15 Temmuz Şehitler Wushu Sanda Taolu Şampiyonasına da Milli İradeye olan desteğimizin artarak devam etmesinin kanıtı olarak ülkemize ve ilimize şampiyonluk derecesi kazandırarak perçinleştirdik. Ülkemiz adına milli takım forması altında katılan sporcumuz Hayrettin Argun şampiyonada üstün bir başarı sergileyerek tüm rakiplerini birer birer yenerek 56 kiloda şampiyon olmayı başardı. Katıldığımız her şampiyonada olduğu gibi bu uluslararası şampiyonadan başarı ile döndük.  Uluslararası şampiyonada şampiyon olma başarısını gösteren sporcumuzu tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=