Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor yönetiminden anlamlı ziyaret

06 Temmuz 2015, 19:18 - Okunma: 1643

Batman Petrolspor, Marmarisspor, Malatyaspor ve Batman Belediyespor 'da aktif futbol oynayan Batman'lı başarılı futbolcu Metin Kanağı, yedi ay önce ALS hastalığına yakalandı.

Futbolculuk döneminde beyefendi kişiliğiyle her kesimin takdirini kazanan başarılı çalıştırıcı Metin Kanağı'yı futbol camiası yalnız bırakmıyor. Hafta sonunda Batman Petrolspor kulüp başkanı Aydın Gülmez, teknik heyet ve yönetim kurulu Metin Kanağı'yı evinde ziyaret edip moral verdi. Beraber futbol oynadıkları dönemde Reşit Kaygu'yla anılarını bilgisayardan yazan Metin Kanağı, herkesi güldürdü. Oldukça neşeli geçen ortamda büyük moral bulan Kanağı, Petrolspor yönetimine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu mutluluğu bilgisayardan yazarak herkese teşekkür etti. Öte yandan TFF bu sezon aldığı kararla ülke futbolunda profesyonel olarak futbol oynayan, hizmet veren ve yaşanan bu tür hastalıklardan dolayı futbolculara destek olacağını açıkladı. Batman Petrolspor kulüp başkanı Aydın Gülmez, TFF başkanı Yıldırım Demirören'le bizzat görüşüp konunun takipçisi olacağını söyleyerek, “Metin hoca emektar bir futbolcu bu uğurda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=