Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Bayan basketbolcular çeyrek finalde

11 Ocak 2017, 18:46 - Okunma: 1385

Batman basketbol kız karması Anadolu yıldızlar liginde, büyük bir başarıya imza atarak çeyrek finallere namağlup olarak yükseldi.

Adıyaman ilinde yapılan grup maçlarına katılım sağlayan temsilcimiz, tüm maçlarını rahatlıkla kazanarak Batmanlıları ve basketbol camiasını adeta gururlandırdı. Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün organize ettiği Analig grup maçlarında Basketbol karmasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Şehmus Karaarslan, Sadin Kömürcü ve Pınar Aslanoğlu eşlik etti. Batman basketbol karması sırasıyla Diyarbakır, Adıyaman ve Hakkâri illerinin karmalarını yenerek çeyrek finale yükseldi. 10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde yapılacak olan çeyrek final şampiyonasında yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini belirten antrenör Şehmus Karaarslan; “Amacımız ilimizi Türkiye finallerinde en iyi bir şekilde temsil etmektir. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kızlarımıza olan güvenimiz sayesinde, antrenmanlarımız zevkli geçiyor. Elde ettiğimiz başarıyla kendimize olan güvenimiz ve motivasyonumuzda yükseliyor” diye konuştu. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=