Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatörde olaylı hafta

10 Ocak 2017, 10:16 - Okunma: 1155

Batman Batso 1. Amatör liginin 14. Haftası olaylı maçlarla sona erdi. Ligin ikinci haftasının ilk haftasında, birçok karşılaşmaya hakem hataları ve olaylar damgasını vurdu.

 Özellikle Sağlıkspor-Teiaş Gençlikspor, Gercüş Bağlarspor- Aydınkonak Gençlikspor, Tüpraşspor - Yeşiltepespor ve Güneşspor Kozluk Gençlikspor müsabakalarında olaylar çıktı. 19 Mayıs Gençlikspor ile Hasankeyf Spor maçında ise 19 Mayısspor takımının nizami golü tecrübesiz yan hakem nedeniyle ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Geriye kalan Gençlerbirliğispor ile Bıçakçı Köyüspor karşılaşmasında da birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalındı. 2. Yarının ilk haftasında yaşanan olaylar ve hakem hataları nedeniyle, ileriki haftaların daha da sıkıntılı geçeceği görünüyor. Tüm maçların sıkıntılı geçmesi ise amatör liginde gözleri hakemlere çevirdi.

Aydınkonak maçı çevirdi; 3-3
Haftanın ilk maçında Gercüş Bağlarspor ile Aydınkonak Gençlikspor karşı karşıya geldi. Gercüş Bağlarspor 2-0 öne geçtiği maçtan bir puanla ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında kendine gelen Aydınkonak Gençlikspor maçı önce 2-2’ye getirdi. Ardından 90. dakikada 3-2 yapan Gercüş Bağlarspor uzatmalarda kalesinde gördüğü gol ile sahadan 3-3 berabere kaldı. Müsabakanın ardından hakeme uzun süre itiraz edildi.

Tüpraşspor Yeşiltepe’yi rahat geçti; 3-2
Yine olaylı maçlardan olan Tüpraşspor ile Yeşiltepespor müsabakasında birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalındı. Tüpraşspor yeni transferleriyle güçlü rakibi Yeşiltepespor ekibini 3-0 yenerek yükselişini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısında ise Yeşiltepespor birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadı.

Kozluk gençlik, Güneş’i gördü; 3-2
Ligin alt sıralarında bulunan Kozluk Gençlikspor Beşiri ilçe stadında oynanan Güneşspor karşılaşmasını 3-2 kazanarak adeta güneşi gördü. Karşılaşmaya iyi başlayan ilçe takımı, 5 olan puanını aldığı bu galibiyetle 8’e çıkardı. Maçın ardından Güneşspor yöneticileri hakeme ve tertip komitesine Kozluk Gençlikspor’lu futbolcular hakkında itiraz edeceğini belirttiler. Olaylı maçı kozluk Gençlikspor 3-2 kazandı.

Bıçakçı keskin gidiyor; 5-1
Batman Batso 1. Amatör liginde istikrarlı giden Bıçakçı köyüspor takımı zayıf rakibi Gençlerbirliğispor takımını 5 golle geçerek çıkışını sürdürdü. Ligin puansız takımı olan Gençlerbirliğispor devre arasında takımın başına Metin Okan’ı getirmişti. Ayrıca birçok tecrübeli futbolcuyu da transfer eden Gençlerbirliğispor sahada istediği futbolu yansıtamadı. Bıçakçı Köyüspor ise rahat futboluyla maçı 5-1 kazanmasını bildi.

19 Mayıs istediğini alamadı; 0-0
Batman 1. Amatör liginin altını ilgilendiren müsabakada 19 Mayıs Gençlikspor Hasankeyf Diclespor karşısında üstün oynamasına rağmen hakem engelini geçemedi. Maçın tecrübesiz yan hakemi 19 Mayıs Gençlikspor takımının 87. dakikada attığı nizami golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı. Taraflı tarafsız herkesin tepkisini çeken hakemin yanı sıra, maçın gözlemcisi Mahmut Dilber’den ise rapor tutmasını isteyen 19 Mayıs Gençlikspor takımının yöneticileri birçok maçta hakem kurbanı olmaya devam ediyor. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

TEİEŞ gençlikspor-Sağlık maçı yarıda kaldı
Batman 1. Amatör liginin 14. Haftasının son maçı olan TEİAŞ Gençlikspor ile Sağlıkspor arasındaki karşılaşma 90+4 dakikada yarıda kaldı. Maçın bitimine doğru orta hakem TEİAŞ Gençlikspor takımından 3 kişiye kırmızı kart gösterince ortam gerildi. Kırmızı kartların ardından maçın orta hakemi soyunma odasının yolunu tutarak, müsabakayı bitirmedi. Karşılaşma hakem tarafından TEİAŞ Gençlikspor 3-0 önde iken tatil ettiğini saha komiseriyle takımlara duyurdu. Maçın kararını İl Tertip komitesi ile Disiplin Kurulu verecek.

13. hafta toplu sonuçlar
Gercüş Bağlarspor – Aydınkonak Gençlikspor 3-3
Yeşiltepespor – Tüpraşspor   3-0
Bıçakçı Köyüspor – Gençlerbirliğispor  5-1
19 Mayıs Gençlikspor – Hasankeyf Diclespor 0-0
Kozluk Gençlikspor – Güneşspor  3-2
Teiaş Gençlikspor – Sağlıkspor (Tatil Edildi) 3-0

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=