Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Gülmez, Demirören ve Terim ile görüştü

29 Aralık 2016, 19:39 - Okunma: 1410

Petrolspor Başkanı Aydın Gülmez, TFF'nin Beykoz-Riva'daki İdari Merkezinde, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüştü.

Aralarında Petrolspor kulübü Başkanı Aydın Gülmez’in de bulunduğu 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören’e nezaket ziyaretinde bulundu. 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği yönetiminde yer alan Petrolspor Kulüp Başkanı Gülmez, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşerek Batman ve Petrolspor hakkında bilgiler verdi. 
BATMAN’A DAVET ETTİ
Petrolspor Kulübü Başkanı Gülmez, Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’e 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden kırmızı-beyazlı takım hakkında bilgiler verirken, Terim ve Demirören’i Batman’a davet etti. Demirören, uygun bir zamanda Batman’a geleceğini ve Batmanlı dostlarını ziyaret edeceğini söylerken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise yeşil sahalarda mücadele eden ve gençleri spora kazandıran ve zor şartlar altında görev yapan yönetici ve teknik heyetlere başarılar dilerken, kulüp başkanlarına teşekkür etti.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=