Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor ilk devrede vasatı aşamadı

28 Aralık 2016, 21:18 - Okunma: 1291

Batman’ı Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta temsil eden Batman Petrolspor 2016/2017 sezonunda beklenenin uzağında bir performans sergileyerek ilk devreyi topladığı 22 puan ile 10. sırada tamamladı.

Sezon öncesinde Teknik Direktör Hasan Vezir ile anlaşan fakat ligin başlamasına kısa bir süre kala Vezir ile yollarını ayıran Petrolspor yönetimi eski futbolcusu Tarık Yurttaş'ı takımın başına getirdi. Yurttaş yönetiminde ligin ilk devresinde 17 karşılaşmaya çıkan Batman Petrolspor bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken, attığı 20 gole karşılık kalesinde yine 20 gol gördü. İlk devrede oldukça ilginç bir grafik çizen Petrolspor'un kendi evinde maçları kazanmakta zorlandığı görülürken deplasmanda ise sürpriz galibiyetler aldı. Kendi evinde çıkmış olduğu 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Petrolspor deplasmanda ise oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alırken hiç berabere kalmadı. Bir diğer ilginç istatistik ise 22 puanı bulunan Petrolspor, 34 puanlı lider Silivrispor ve son sıradaki 10 puanlı Türk Metal Kırıkkalespor ile arasında 12'şer puan farkının oluşmasıydı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=