Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Dicle’nin kızları futbolda şampiyon

27 Aralık 2016, 20:33 - Okunma: 1442

Batman’da 8 lisenin katılımıyla oynanan Genç Kızlar futbol şampiyonasında, üst üste 3. Kez Gercüş Dicle Anadolu Lisesi şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Geçen yıl bölge şampiyonu olup yarı finallere kadar yükselen Dicle Anadolu Lisesi bu yıl hedefini daha da büyüterek, Türkiye şampiyonluğuna gözünü dikti. Sırasıyla çeyrek finalde Beşiri Yunus Emre Lisesini 7-0, Spor Lisesini 2-0 yenen Gercüş Dicle Anadolu Lisesi takımı, finalde Raman Anadolu Lisesini de 4-1 yenerek adını 3. Kez Batman şampiyonluğuna yazdırdı. 19 Mayıs Sentetik çim sahada oynanan karşılaşmalarda dereceye girenlere kupa, madalya ve başarı belgesi verildi. 4. Olan Yunus Emre Anadolu Lisesi ödülünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Spor Eğitim Uzmanı Ramazan Onat’ın elinden alırken, 3. Olan Spor Lisesi ödüllerini Dicle Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Behçet Dişibüyük’ten, 2. Olan Raman Anadolu Lisesi ödülünü Dicle Anadolu Lisesi takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Çağatay Maraş’ın elinden aldı. Şampiyon olan Dicle Anadolu Lisesi ise ödülünü Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Gökhan Aslan ve Akif Yılmaz’ın elinden aldılar.
‘BATMAN’LA YETİNMEYECEĞİZ’
Batman’da 3. Kez şampiyon olan Dicle Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Emin Şimşek, Batman ile yetinmeyeceklerini Türkiye derecesine göz diktiklerini söyledi. Şimşek; “Gercüş’te kız takımı kurduğumuzda büyük tepkilerle karşılaştık. Ancak kızlarımızın isteği onlara daha çok destek olmamızı sağladı. Onun için zamanla ilçe haklıda bizi anlayıp herkesin spor yapabileceğine kanaat getirdi. Bunun sonucunda 3 yıldır Batman şampiyonu oluyoruz. İnşallah kızlarımızla bu Türkiye derecesi yapıp, büyük bir başarıya imza atarız emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=