Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman Urfa’yı uzatmalarda vurdu: 1-0

26 Aralık 2016, 20:47 - Okunma: 1317

Batman’ı 1. Lig 3. Grupta temsil eden İşitme Engelliler Futbol takımı, ligin 5. Haftasında Şanlıurfasapor takımını uzatmalarda 1-0 yenerek 3. Galibiyetini aldı.

Oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet alan Batman ekibi puanını 9’a çıkardı. 19 Mayıs Sentetik çim sahada oynanan karşılaşmanın normal süresi 0-0 sonuçlandı. Hakemin uzatmaları göstermesiyle risk alarak mutlak 3 puan isteyen Batman ekibi aradığı golü 90+5’te bularak büyük bir başarıya imza attı.  Maçın ardından açıklamada bulunan İşitme Engelliler takımının Teknik Direktörü Osman Seyrek; “Zor şartlarda on binlerce para harcayan takımlara karşı ilimizi tanıtma çabasındayız. Ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor takımını uzatmalarda bulduğumuz gol ile 1-0 yenmeyi başardık. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanıp Süper Lig yolunda ilerleriz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Devre arasında takıma birkaç takviye yapmayı başarırsız daha güçlü bir ekip ile hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=