Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Amatörde ilk devre kapandı

26 Aralık 2016, 20:46 - Okunma: 1278

Batman BATSO 1. Amatör liginin tüm maçlarında Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit düşen askerlerimiz için müsabaka öncesi 1. Dakikalık saygı duruşunun ardından başladı.

Batman 1. Amatör liginde ilk devre 13 haftalık maratonun ardından kapandı. Hafta sonu oynanan 6 karşılaşmada sürpriz sonuçlar alındı. 13. Haftanın açılış maçında Gercüş Bağlarspor zayıf rakibi Gençlerbirliğispor takımını 10-0 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı. Bu maçın ardından, Günün ikinci maçında Kozluk Gençlikspor Hasankeyf Diclespor takımıyla 2-2 berabere kaldı. Aynı gün oynanması gereken Aydınkonak Gençlikspor ile Sağlıkspor arasındaki müsabaka oynanmadı. Aydınkonak Gençlikspor takımının sahaya çıkmaması nedeniyle Sağlıkspor maçı 3-0 hükmen almış oldu. 13. Haftanın kritik maçlarından biri, 19 Mayıs Gençlikspor ile Üniversitespor arasında oynandı. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Yine aynı gün oynanan Tüpraşspor ile Bıçakçı Köyüspor müsabakası ise 0-0 berabere bitti. Beşiri ilçe stadında oynanan olaylı maçta ise Yeşiltepespor güçlü rakibi Güneşspor takımını 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. Ligin ilk devresinin kapanış maçlarında fileler 23 kez havalandı.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=