Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Dünya şampiyonasına hazırlanıyor

23 Aralık 2016, 19:51 - Okunma: 5390

Fitness Life Spor Yaşam ve Eğlence Merkezinin antrenörü milli sporcu Hasan Güler, 26 yıllık spor geçmişinde birçok dalda Türkiye dereceleri elde ettiğini bu sefer vücut geliştirme dünya şampiyonluğu için podyuma çıkacağını belirtti.


 İki ay önce Sırbistan’da düzenlenen dünya vücut geliştirme şampiyonasında basit hatalar yüzünden birinciliği kıl payı kaybederek üçüncülükte kaldığını belirten Güler, yılmadan usanmadan çalışmalarına devam ettiğini ve şampiyon olmak için elinden gelen herşeyi yaptığını ifade etti. Şampiyonluk kupasını alarak Türkiye ve Batman’ı en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Güler, bu konuda kendisine destek olan Fitness Life Spor Merkezi ailesine teşekkür etti. Yarışmaya hazırlık sürecinin meşakkatli ve çok masraflı olduğunu belirten Güler, sponsor bulma konusunda sıkıntı yaşadığını kaydetti. Diğer illerden kendilerini temsil etmesi karşılığında sponsorluk teklifleri aldığını ifade eden Güler, Batmanlı biri olarak Batman'ı temsil etmek isteğini hatırlattı.
DESTEK BEKLİYOR
Batman’daki iş adamlarından ve bürokratlardan destek beklediğini kaşdeden milli sporcu Güler,  gençlere bu sporu sevdirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Güler, “Fitness Life Spor Yaşam ve Eğlence Merkezi, profesyonel bir sporcu için gerekli olan bütün profesyonel makinaları bulunduruyor. Güzel ve temiz ortamı ve ayrıca eski arkadaşım antrenör Murat Atılgan için Fitness Life Spor Yaşam ve Eğlence Merkezini tercih ettim. Murat Atılgan’la çok iyi bir ikili olduk ve yarışmalara beraber hazırlanıyoruz. Çok güzel işler yapmak istiyoruz. Özellikle de yarışmacı sporcular yetiştirerek Batman’ı ülkede ve uluslararası yarışmalarda en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Belirli bir kontenjanda özel dersler verip yaşam koçluğu da yapıyoruz. Bu konuda hizmet almak isteyenleri de Fitness Life Spor Yaşam ve Eğlence Merkezi ailesine bekliyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=