Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’lu Ömer Avrupa yolunda

21 Aralık 2016, 20:37 - Okunma: 1470

Batman Petrolspor Atletizm takımı sporcularından Yüksel Atlama branşında Türkiye şampiyonluğu bulunan Ömer Bakır, Avrupa yolunda. Elde ettiği başarılar ile Milli takım kampına seçilen ve 20 günden bu yana kampta bulanan Bakır’ın önümüzdeki ay Avrupa da yapılacak olan Salon Atletizm şampiyonasına hazırlandığı açıklandı.

 Balpınar Beldesi’nden okul elemesi sonucu Kırmızı-Beyazlı ekip bünyesine kazandırılan Ömer Bakır’ın 2 sene de elde ettiği Türkiye şampiyonlukları ile Milli Takıma kadar yükseldiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Petrolspor Salon Sporları Sorumlusu Mustafa Demir, “Bilindiği üzere tüm branşlarımızda altyapımızı sağlam tutmak ve geleceğin sporcularını yetiştirmek maksadıyla okul elemeleri yapmaktayız. Atletizm branşında Balpınar Beldesinde yapılan elemelerde Ümit hoca tarafından keşfedilen Ömer iki senede Yüksek ve Uzun atlamada sayısız Türkiye şampiyonlukları elde etti. Bu çerçevede Milli takıma kadar yükseldi. Kulübümüzün imkanları ile okul eğitimini de sürdüren Bakır’ın ilerde çok iyi bir atlet olacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Çalışma azmi ve efendiliği ile herkesin takdirini kazanan Ömer’e Avrupa yolunda başarılar diliyorum” dedi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=