Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Miniklerden futbola büyük ilgi

21 Aralık 2016, 20:34 - Okunma: 1758

Batman’ın Gültepe Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde bulunan minik öğrenciler futbol antrenörü Fethullah Ete’nin verdiği futbol kursuna büyük ilgi gösteriyorlar.

Haftanın 3 günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında verilen futbol kursuna, öğrencilerin yanı sıra velilerde ilgi göstermeye başladı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan futbol antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fethullah Ete; “15 Temmuz Şehitleri İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunun sahasında eğitim veriyoruz. Bize bu imkanı sağlayan başta Halk eğitim Müdürümüz Sayın Osman Atmalar’a, 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Veysi Datlı’ya, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdurahim Tanhan’a ve emeği olanlara teşekkür ederim. Amacımız çocuklarımızı spora yönlendirerek zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamaktır. Şu anda 70’e yakın sporcumuz var. Sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Başarılı ve alt yapı görmüş sporcuların yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=