Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


2. amatörde 4. hafta geride kaldı

19 Aralık 2016, 18:01 - Okunma: 1142

Batman 2. Amatör liginde 4. Hafta müsabakaları geride kaldı.

 Tüm müsabakalarda Kayseri’de yapılan terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Haftanın derbisinde Batman İdmanyurduspor ile Batmanspor arasında oynandı. 1-1 biten karşılaşmanın 20. Dakikasında sakatlanan bir sporcu için sahaya giren sağlık görevlisi oyun alanını terk etmeden korner atışını kullanan Batman İdmanyurduspor golü buldu. Kural hatası olmasına rağmen maçın hakemi golü verince büyük tepki çekti. Batmanspor Teknik Direktörü Veysi Özer, son 2 haftadır hakem hatası kurbanı olduklarını söyledi. Özer; “Geçen hafta soyunma odasına giren hakem 25 dakika sonra maçı yönetmeye devam ediyor. Bu maçta da sağlık görevlisi oyun alanını terk etmeden kalemizde golü buluyoruz. Tüm takımımız sağlık görevlisinin sahadan çıkmasını bekledi. Bunun yanı sıra oyun alanında tedavi olan oyuncu dışarı çıkıp daha sonra oyuna dâhil edilir. Bize art niyetli bakılıyor.”diyerek hakemlere büyük tepki gösterdiler.
SÜRPRİZ OLMADI
Batman BATSO 2. Amatör liginde beklenen sonuçlar alındı. Kendi evinde oynayan Kozluk Belediyespor zayıf rakibi Ayazspor takımını 5-2’lik skor ile yenmeyi başardı. Batman 19 Mayıs Sentetik çim sahada oynanan diğer karşılaşmalarda Eğitimspor Dorukspor takımını 2-0, Beşevlerspor Sason Gençlikspor takımını hükmen 3-0, Karşıyakaspor ise, Beşirispor deplasmanında sahaya çıkmayarak 3-0 mağlup oldu. Gercüşspor ile Karpuzluspor maçı ise kar nedeniyle ertelendi.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=