Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Burak, Petrol’ü ipten aldı 3-2

19 Aralık 2016, 10:41 - Okunma: 1241

Sezon başından beri sahasında aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Batman Petrolspor, ilk yarının son maçında sahasında ağırladığı grubun son sırasındaki Türk Metal Kırıkkalespor karşısında son dakikalarda bulduğu gol ile galip gelmesini bildi.

Zayıf rakibi karşısında iki kez yenik duruma düşen evsahibi Petrolspor’da iki gol atan Burak Seres, takımını adeta ipten alan futbolcu oldu. Kırmızı-Beyazlılar böylece 6 hafta aradan sonra sahasında galibiyetle tanıştı. Karşılaşmaya Vali Ahmet Deniz, takım yöneticileri ve az sayıda taraftar izledi. Maça istekli başlayan evsahibi Petrolspor, rakip kaleye yüklendi. 8. Dakikada Müslüm’ün şutu az farkla auta çıktı. Konuk ekip Kırıkkale ise geliştirdiği ilk atakta golü buldu. 15. Dakikada gelişen Kırıkkale atağında yapılan ortaya Orçun plase bir vuruşla topu Petrolspor ağlarına gönderdi: 0-1. Golün şokunu çabuk atlatan Petrolspor, beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. 23. Dakikada Müslüm’ün yaptığı ortanın ardından cezasahasında oluşan karambolde son olarak Osman dokundu ve skora dengeyi getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 35. Dakikasında konuk ekip bir kez daha öne geçti. Bu dakikada Ömer’in sert vuruşu ağlarla buluştu: 1-2. maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Yenik durumdaki Petrolspor, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Sağlı sollu ataklarla Kırıkkale defansını bunaltan Petrolspor, sahanın başarılı ismi Burak Seres ile skora dengeyi getirdi. 74. Dakikada sahneye çıkan Burak, Gökhan’dan aldığı topu sert bir vuruşla rakip ağlara bıraktı: 2-2. Galibiyet golü için yüklenen evsahibi Petrolspor, 87. Dakikada öne geçti. .u dakikada bir kez daha sahne alan Burak, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü Kırıkkale ağlarına bıraktı: 3-2. Petrolspor böylece sezonun ilk yarısının son maçını galibiyetle kapattı.

Hakemler: Hamit Basık ***, Mahmut Gülle ***, Orhan Fahlıoğulları ***
Petrolspor: Gökhan **, Ensar **, Cihan **, Gökhan **, Ramazan **, Müslüm **, Sezgin **, Atilla **, Burak **** (Dk. 90 Mehmet ?), Mustafa ** (Dk. 90 Halil ?), Osman *** (Dk. 67 Ertunga **)
TM Kırıkkale: Erhan **, Engin **, Şervan *, Şükrü *, Adem *, Veysi *, Ömer ** (Dk. 60 Furkan Sayar *), İbrahim **, Muhammet * (Dk. 85 Furkan Nurettin Kaya*), Uğur *, Orçun **
Goller: Dk. 15 Orçun, 35 Ömer (TM Kırıkkale), Dk. 23 Osman, Dk. 74 ve 87 Burak Seres (Petrolspor)
Sarı kartlar: Gökhan (Petrolspor), Muhammed, Ömer (TM Kırıkkalespor)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=