Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor’a kötü tezahürat cezası

23 Kasım 2016, 19:36 - Okunma: 1437

Petrolspor taraftarının kötü tezahüratı, beraberinde cezayı da getirdi. Maçın gözlemcisinin raporuyla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedilen Petrolspor’a para cezası verildi.

Deplasmanda oynanan Çatalcaspor maçında kırmızı kart gören futbolcu Bahri Ekinci ise tedbirli olarak PFDK’ya sevkedildi. PFDK tarafından syapılan açıklamada, şöyle denildi; “Batman Petrol Spor A.Ş.'nin, 16.11.2016 tarihinde oynanan Batman Petrol Spor A.Ş. - Yeşil Bursa A.Ş. Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2 Bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Batman Petrolspor A.Ş. Kulübü futbolcusu Bahri Ekinci'nin 20.11.2016 tarihinde oynanan Çatalcaspor-Batman Petrolspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki ‘hakareti’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 21.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=