Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Temsilcimizin çıkışı sürüyor

21 Kasım 2016, 20:42 - Okunma: 1332

Sahasında istediği neticeyi almakta zorlanan temsilcimiz Petrolspor, deplasmanda aldığı puanlardan sonra puan cetvelinde üst sıralara yükselmeye başladı.

En son deplasman maçında da  güçlü rakibi Çatalcasporu son dakikalarda 1-0 yenmeyi başaran kırmızı beyazlılar  Batmanlı sporseverlerin yüzünü güldürdü. Daha önce de deplasmanda Çanakkale Dardanelsporu da dize getirmeyi başaran temsilcimiz, üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışında umut vermeye başladı.
Deplasman maçlarında en fazla puan toplama becerisine sahip olmakla da ilginç bir istatiğe sahip oldu. Takımın iyi gidişatından sonra taraftarlar da iyice havaya girdi. İçerde ve dışarda takımını yalnız bırakmayan vefalı taraftarların, alınan kritik puanlardan dolayı büyük sevinç yaşadıkları gözleniyor.
Taraftar ve takımın iyice kenetlendiği şu günlerde, yönetimin de bu sevinç yumağına dahil olması olumlu gelişmeler olarak kaydedildi.  Zaten mazisi başarılarla dolu olan Petrolspor’un taraftarlar arasındaki büyük beklentisine yeni başarılara imza atarak cevap vermesi Batmanlı sporseverlerin haklı bir arzusu olarak öne çıkıyor. Kırmızlı Beyazlılar  Pazar günü Kemerspor 2003’ü sahasında ağırlayacak.
Haber/ Recep Akın

 


 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=