Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Antrenör eğitim kursları devam ediyor

21 Kasım 2016, 20:42 - Okunma: 1647

Türkiye WUSHU Federasyonu Başkanlığının 1. ve 2. kademe bölge antrenör eğitim kursları 14 ilden gelen adayların katılımıyla devam ediyor.

Devam eden antrenör kurslarının kurs müdürü Türkiye WUSHU Federasyonu Üst İstişare Kurulu Üyesi ve Bölge koordinatörü Abdülaziz Velioğlu 14 ilden 60 adayın antrenör eğitimi aldığını söyledi. 12 kasımda başlayan ve 24 kasım da sona erecek olan 1. ve 2. kademe antrenör eğitim kursları ile ilgili açıklama yapan Kurs Müdürü Velioğlu; “Türkiye WUSHU Federasyonu Başkanlığı olarak 14 ili kapsayan bölge 1. ve 2. kademe antrenör eğitim kurslarımıza Hakkari, Şırnak, Ş:Urfa, Mardin, D:Bakır, Siirt, Elazığ, Muş, Bitlis, Van, G.Antep, Adıyaman ve Batman’dan toplam 60 gencimiz iştirak etmekte. Kursumuzun akademik derslerini Sakarya Üniversitesi BEYSO Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Nedim Çetin tarafından verilmektedir. Teknik ve taktik derslerini ise Türkiye WUSHU Federasyonu TAOLU Teknik Kurul Başkanı Salih Urhan tarafından verilmekte. Federasyon olarak gerçekleştirdiğimiz bu bölge antrenörlük kursu ile hedefimiz bölgemizde gençlere sportif ve ahlaki olarak çocukları eğitecek genç antrenörler yetiştirip bölgemizin en ücra köşesine kadar sporun ulaşmadığı yer bırakmamak.  Ayrıca bir süre önce başlattığımız ders sonrası kitap okuma saatini bölge antrenörler kursumuzda da uygulayarak genç antrenörlerimize kitap okuma alışkanlığını da kazandırmak ve pekiştirmekle onların aracılığı ile spor dersleri sonrası kitap okuma alışkanlığını tüm spor camiasının geneline yaymak böylede spor yapan ve okuyan bir neslin oluşmasını sağlamaktır. Kurslara katılan gençlerin eğitimde gösterdikleri öğrenme azim ve istekleri bizi oldukça mutlu etmektedir” diye konuştu.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=