Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Asistleriyle göz dolduruyor

20 Kasım 2016, 18:36 - Okunma: 1538

Petrolspor U17 Gelişim Ligi’nde top koşturan orta saha oyuncusu Muhyeddin Hamidi attığı 4 gol ve 14 asistle spor camiasının dikkatini çekmeye devam ediyor.

28 Puanlı lider Amedspor’u 26 puanla ikinci sırada takip eden Petrolspor’un başarılı futbolcusu Hamidi, antrenörleri Selman Gönül ve Mustafa Boztepe nezaretinde çok önemli işler yapacağını ifade etti. Takıma katkı noktasında ve yeteneklerinin gelişiminde hocalarının ve arkadaşarının çok destek verdiğini aktaran genç oyuncu, gelecekte çok önemli başarılara imza atacağını belirtti.
Hamidi, “ Henüz 16 yaşındayım. Kendimi ve futbol bilgimi geliştirmek adına çok çalışıyorum. Disiplinli ve yetenekli bir kadromuz var. Başarıya aç bir mantaliteyle, her geçen gün daha iyi bir konuma geliyoruz. Rakiplerimizin durumundan çok kendi oyun sistemimizi saha yansıtmaya çalışıyoruz. Yaptığım asistler ve gollerimle takımıma puanlar kazandırmaya devam edeceğim. 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlikle puan sıralamasında ikinciyiz. Ama zirveye kurulmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Recep Akın 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=