Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Batman Ankara’yı dağıttı

30 Haziran 2015, 19:06 - Okunma: 1507

TP tesislerinde saat 23.00’de Batman ve Ankara futbol takımları karşı karşıya geldi. TP Genel müdürü Besim Şişman'ın forma giydiği karşılaşmaya ilgi büyüktü.

Batman takımı, Ankara sporu 7-4’lük skor ile yenerek adeta dağıttı. Petrol emekçilerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşma izlenmeye değerdi. Ankara ekibinden Genel Müdür Şişman ve Batman karşısında yaptığı asistler ile adından söz ettiren Erkan İnce'nin çabası fayda etmedi. Centilmenlik kuralları çerçevesinde geçen karşılaşmada Batman Ankara'yı mağlup ederek rövanşı aldı. Batman karşısında alınan mağlubiyetten sonra kan değişikliğine gidileceğini belirten kulüp başkanı Ahmet Adanır, “Çok istememe rağmen yoğun iş temposu ve toplantılardan dolayı Batman'a gelemedim. Tüm Batman'lı Petrol emekçilerini ve TP çalışanlarının Ramazan aylarını kutluyorum. Batman karşısında alınan mağlubiyet beni üzmüştür. Futbolda rehavete yer yok. Maalesef Ankara takımında Okan başta olmak üzere bir kaç sporcu ile yol ayrımına gideceğiz. Karşılaşma ile ilgili geniş raporu Batman'a görevlendirdiğimiz teknik menajer Şeref Aslan'ın raporu doğrultusunda yol haritamızı çizeceğiz” dedi. Öte yandan Batman takımında Gökhan Akın'ın frikik golü görülmeye değerdi. Haber merkezi
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=