Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Petrolspor nihayet 1-0

17 Kasım 2016, 10:15 - Okunma: 1283

Sezon başından beri evinde oynadığı karşılaşmalardan istediği sonucu alamayan Petrolspor, evinde ağırladığı Yeşil Bursa karşısında ilk galibiyeti elde etti.

Evinde sezonun ilk galibiyetini getiren gol, 61. Dakikada Ramazan Kaya’dan geldi. Haftasonunda yapılacak sınav nedeniyle gruptaki tüm karşılaşmalar dün oynandı. Karşılaşmayı hiçbir yöneticinin izlememesi dikkat çekerken, az sayıdaki taraftar maç boyunca tıkımı destekledi. Bu arada bir grup Amedspor taraftarı sabah saatlerinde Diyarbakır’dan gelerek Petrolspor’a destek verdi. Sahasında galip gelememenin baskısıyla maça başlayan evsahibi Petrolspor, rakip kalede etkili olmaya başladı. 18. Dakikada Mustafa’nın şutunda top az farklı dışarı çıktı. 27. Dakikada Petrolspor gole yaklaştı. Bu dakikada gelişen Petrolspor atağında Burak’ın sert şutu direkten oyun alanına döndü. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya atak başlayan taraf Petrolspor oldu. Galibiyet için yüklenen Kırmızı-Beyazlılar, 61. Dakikada öne geçti. Gelişen atakta Atilla’nın ortasında Yeşil bursa kalecisi Volkan topu elinden kaçırdı, fırsatı değerlendiren Ramazan kaya topu filelere gönderdi: 1-0. Golden sonra konuk ekip Yeşil Bursa, beraberlik için Petrolspor kalesine yüklendi. 74. Dakikada Tugay bir anda kaleci Süleyman ile başbaşa kaldı. Süleyman tehlikeyi ayaklarıyla önledi. Bu sezon sahasında oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet alamayan ve birçok maçta son saniye golünü kalesinde bulan Petrolspor taraftarı son dakikaları büyük bir heyecan içinde izledi. Futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar hakemin bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşadılar. Petrolspor bu galibiyetle puanını 15’e çıkardı ve 3 basamak yükselerek 9. Sıraya yerleşti.


Hakemler: Hidayet Yasir Çimen ***, Muhammed Yıldız ***, Emre Doğu ***
Petrolspor: Süleyman **, Taner **, Ensar **, Gökhan **, Ramazan Kaya ***, Müslüm **, Sezgin ** (Dk. 83 Cihan *), Atilla **, Burak **, Mustafa **, Ramazan Özkabak ** (Dk. 82 Serhat *)
Yeşil Bursa: Volkan **, Mehmet *, Kadir **, Kenan *, Utku **, Mertcan *, İbrahim * (Dk. 64 Sedat *), Yunus * (Dk. 78 Semih *), Ekrem * (Dk. 30 Mustafa *), Tugay *, Salih *
Gol: Dk. 61 Ramazan (Petrolspor)
Sarı kartlar: Taner, Mustafa (Petrolspor), Kenan (Yeşil Bursa)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=