Lütfen bekleyin..

FLAŞ HABER


Minik Ömer Türkiye şampiyonu

30 Haziran 2015, 19:01 - Okunma: 1550

Petrolspor Atletizm takımı sporcularından Ömer Bakır, katıldığı kulüplerarası TAF kupasında harikalar yaratarak Türkiye şampiyonu oldu.


Batman’a bağlı Balpınar (Gresira) köyünde okul elemeleri sonucunda kulübe kazandırılan ve yaptığı 3 aylık çalışma ile gelecek için umut vaat eden Ömer Bakır, katıldığı kulüpler arası TAF küçükler kupasında uzun atlama ve yüksek atlama branşlarında Türkiye ikincisi olarak iki madalya birden kazandı. İzleyenlere kendine hayran bırakan 13 yaşındaki Ömer Bakır’ın müsabakalar biter bitmez büyük kulüplerden transfer teklifi aldığı ve Eylül ayında yapılacak olan milli takım kampına davet edileceği açıklandı. 2002 doğumlu olan Ömer Bakır, uzun atlama branşında 5.25 metre ile Türkiye ikincisi olurken, Yüksek atlama branşında ise 1.63 metrelik atlayışı ile tekrar Türkiye ikincisi oldu. Günü iki branşta ve iki madalya ile kapatan Ömer Bakır takımına 24 puan kazandırırken, yarışan diğer sporcular ise 32 puan kazandırdı. Toplanda 56 puan elde eden takımın ülkemizin en büyük 16 kulübü ile finalde karşılaştığı ve takım halinde Türkiye 4.cülüğü elde ettiği belirtildi. Haber merkezi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
Son 3 maçta aldığı kötü sonuçlarla galibiyete hasret kalan Batman Petrolspo..
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol ..
Ziraat Kupası 3. tur karşılaşmasında Serik Belediyespor ile karşı karşıya g..
Ankara deplasmanına mutlak puan parolasıyla çıkan Batman Petrolspor, başken..
Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yo..
Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, bu haft..
RSS
© 2024 - Batman Medya Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=